Sūc un mazgā vienā piegājienā – Philips PowerPro Aqua!

03.06.2016

1891. gadā Nīderlandē dibinātais uzņēmums – Philips – ir daudzveidīgs veselības un labklājības veicināšanas uzņēmums. Philips radītās programmas EcoVision mērķis ir līdz 2025. gadam padarīt pasauli veselīgāku un ilgtspējīgāku, uzlabojot dzīvi 3 miljardiem cilvēku. Tas tiek īstenots ar jēgpilnu inovāciju radīšanu tādās svarīgākajās jomās kā veselības aprūpe, mājturības preces un apgaismojums. Viena no šīm inovācijām ir Philips PowerPro Aqua ergonomiskaisspieķveida mitrās tīrīšanas bezvada putekļsūcējs.

Kas ir Philips PowerPro Aqua ergonomiskais mitrās tīrīšanas putekļsūcējs?

Jaunais bezvada PowerPro Aqua putekļsūcējs ar litija jonu akumulatoru ir jaudīgs "trīs vienā" rīks ikdienā nepieciešamajai uzkopšanai. Tas ir bezmaisa un paredzēts visu veidu grīdām, savukārt no tā atdalāmais rokas putekļsūcējs parūpēsies par tādām virsmām vai grūtāk piekļūstamām vietām kā dīvāni, krēsli un stūri. Papildu tam, PowerPro Aqua, kā jau izsaka tā nosaukums, ļauj arī veikt mitro tīrīšanu, uzmazgājot grīdas vai satīrot slapjus netīrumus.

Kādas ir Philips mitrās tīrīšanas bezvada putekļsūcēja priekšrocības?

 



Bez vada vari tīrīt jebkurā vietā un jebkādu grīdas segumu.

 



 

Korpusā ietvertais rokas putekļsūcējs mēbeļu un grūti aizsniedzamu stūru tīrīšanai.

 



 

Unikālā slaucīšanas sistēma kontrolē ūdens padevi, lai uzturētu optimālu mitrumu uz visiem cietajiem grīdas segumiem.

 



3 slāņu mazgājamais filtrs ar Vācijā izstrādāto tehnoloģiju ļauj aizturēt vairāk nekā 90 % īpaši smalku daļiņu, piemēram, mikroorganismus līdz 0,3 mikronu lielumā (daudzas baktērijas, putekšņus un alergēnus), tādējādi nodrošinot tīrāku gaisu.





TriActive Turbo uzgalis jaudīgam sniegumam uz cietajiem grīdas segumiem un paklājiem. Motorizētā suka un optimizētā gaisa plūsma reizē uzsūc netīrumus un pūkas.





PowerCyclone 4 tehnoloģija nodrošina jaudīgus tīrīšanas rezultātus jau pirmajā reizē. Gaiss strauji ieplūst PowerCyclone 4 un tiek paātrināts cauri izliektai caurulei, efektīvi atdalot putekļus no gaisa.





Bezvada tīrīšana, pateicoties jaudīgajam 18 V litija jonu akumulatoram, kas nodrošina 40 minūtes ilgu darbību. Tagad vads vairs nav šķērslis, un vari viegli pārnēsāt ierīci no vienas telpas uz otru vai vienkārši uzsūkt/uzmazgāt nepieciešamo zonu.





Jaunais PowerPro Aqua bezmaisa putekļsūcējs sniedz iespēju izbērt putekļus no nodalījuma, nepieskaroties tiem.

 

 



Uzsūc putekļus no visiem cietajiem grīdas segumiem un paklājiem. Piestiprinot ūdens tvertni, droši mazgā dažādus cietos grīdas segumus.

 

Kur iegādāties Philips PowerPro Aqua ergonomisko mitrās tīrīšanas putekļsūcēju?

Vairāk par Philips PowerPro Aqua un tā iegādes iespējām vari uzzināt www.philips.lv.

#Philips #PowerPro Aqua #putekļsūcējs #mājas kopšana #mājsaimniecības ierīces #mitrā tīrīšana #ergonomiskums

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!