Philips gludināšanas sistēma piedāvā: ekonomē laiku – gludini ar tvaiku!

22.03.2016

1891. gadā Nīderlandē dibinātais uzņēmums – Philips – ir daudzveidīgs veselības un labklājības veicināšanas uzņēmums. Philips radītās programmas EcoVision mērķis ir līdz 2025. gadam padarīt pasauli veselīgāku un ilgtspējīgāku, uzlabojot dzīvi 3 miljardiem cilvēku. Tas tiek īstenots ar jēgpilnu inovāciju radīšanu tādās svarīgākajās jomās kā veselības aprūpe, mājturības preces un apgaismojums. Viena no šīm inovācijām ir Philips PerfectCare Elite Silence tvaika gludināšanas sistēma ar revolucionāro OptimalTEMP tehnoloģiju, kas ļauj gludināt dažādu audumu izstrādājumus bez tik ierastajiem uztraukumiem par temperatūras maiņu un apģērbu piededzināšanu.

Kas ir Philips PerfectCare Elite Silence tvaika gludināšanas sistēma?

PerfectCare Elite Silence ir Philips labākā tvaika gludināšanas sistēma ar Silent Steam tehnoloģiju. Klusa, taču īpaši jaudīga. Savukārt jau pieminētā OptimalTEMP tehnoloģija rūpējas par to, lai Tev vairs nekad nebūtu jāmaina temperatūras iestatījumi, gludinot dažādu audumu apģērbus, – sāc ar džinsu, turpini ar zīdu un beidz ar vilnu. Aizsardzība pret apdegumiem tiek nodrošināta uz visa veida gludināmajiem audumiem. Turklāt, pārtraucot darbu vai sagatavojot nākamās drēbes, gludeklis nav jānovieto atpakaļ bāzes stacijā – to droši var atstāt uz gludināmā dēļa vai… iesāktā apģērba gabala.

Šo gludināšanas sistēmu ir pārbaudījuši un tās izcilo veiktspēju apstiprinājuši neatkarīgi tekstilnozares ekspertu institūti, piemēram, DWI, IWTO un Woolmark. Pēdējā no minētajiem – Woolmark – Apparel Care programma palīdz patērētājiem noteikt kvalitatīvus apģērba kopšanas produktus, ko uzņēmuma institūts apstiprinājis izmantošanai pat vilnas izstrādājumiem. Jāņem vērā arī tas, ka, izmantojot gludināšanas sistēmas sniegtās priekšrocības, Tu vari palielināt savu iecienītāko apģērbu kalpošanas laiku, jo ar tvaika palīdzību drēbes iespējams atsvaidzināt un iznīcināt līdz pat 99,9 % tajās uzkrāto tradicionālo baktēriju, tādējādi izvairoties no liekas mazgāšanas vai tīrīšanas reizes.

 

Kādas ir Philips PerfectCare Elite Silence gludināšanas sistēmas priekšrocības?

Tagad vari gludināt visu no džinsa līdz zīdam, nemainot temperatūras iestatījumus. Garantējam gludināšanu bez piededzināšanas uz visiem gludināmajiem audumiem. Revolucionārās tehnoloģijas pamatā ir uzlabots viedas vadības procesors, kas precīzi kontrolē gludināšanas virsmas temperatūru, un sevišķi jaudīgs daudzkameru ciklonisks tvaika dzinējs, kas nodrošina vairāk tvaika ātrākai gludināšanai un īpaši viegla gludekļa esamību ērtākai un ātrākai gludināšanai.

Jo vairāk tvaika, jo ātrāka gludināšana. Tiek radīts nemainīgi jaudīgs tvaiks, kas iekļūst dziļi audumā, padarot gludināšanu ātrāku un labāku. Tvaicēšanas jaudu iespējams pielāgot Tavām vajadzībām – pieejams līdz pat 7,5 bāru spiediens un 450 g papildu tvaiks.

 

 

 

Tvaika gludināšanas sistēmas gludeklim ir ideāli viegls svars un ar to ir ļoti ērti strādāt. Tas liegi slīd pāri audumiem, ātri likvidē stingrākās krokas un samazina piepūli uz locītavu, tādējādi arī vertikālā tvaicēšana ir īpaši viegla un efektīva. Tagad pavisam vienkārši vari likvidēt krokas pat uz saviem delikātākajiem apģērbiem, piemēram, žaketēm, kleitām un grūti gludināmajiem audumiem ar plisējumiem, dekorācijām, pogām u.c.

 

Gludini, kamēr apkārt atrodas Tava ģimene, skatoties televizoru, un nevienu netraucēs tvaika radītais troksnis. Silent Steam tehnoloģija nodrošina klusu, taču jaudīgu tvaika padevi. Tvaika gludināšanas sistēma ir aprīkota ar skaņu slāpējošiem tvaika filtriem, lai samazinātu tvaika radīto troksni, un skaņu absorbējošu platformu, lai samazinātu sūkņa troksni tā bāzē.

 

 

Iespējams gludināt un atsvaidzināt apģērbus arī vertikālā veidā. Īpaši noderīgi kleitām, žaketēm un pat aizkariem.

 

 

 

 

Philips labākā un pret skrāpējumiem izturīgākā – 5 zvaigžņu gludināšanas virsma ar titāna oksīda slāni. Turklāt, pateicoties OptimalTEMP tehnoloģijai, gludināšanas laikā gludeklis nav jāliek atpakaļ uz bāzes stacijas – vienkārši atstāj gludināšanas virsmu tieši uz auduma vai gludināmā dēļa pārsega bez papildu piederumiem. Netiks sabojāts vai piededzināts ne apģērbs, ne dēlis.

 

Tvaika gludināšanas sistēma ir izstrādāta izmantošanai ar krāna ūdeni. Gludināšanas laikā, ūdens tvertnei kļūstot tukšai , vari to viegli uzpildīt, negaidot vai neizslēdzot ierīci. Tikmēr Philips ekskluzīvā un ideāli pozicionētā Easy De-Calc Plus funkcija nodrošina perfektu metodi, lai atbrīvotos no katlakmens un paildzinātu tvaika gludināšanas sistēmas kalpošanas laiku. Ar lampiņu un skaņas indikatoru palīdzību tā atgādinās, kad jāveic ļoti vienkārši īstenojama attīrīšana.

 

Philips PerfectCare Elite Silenceir aprīkots ar garāku tvaika šļūteni un elektrības vadu nekā pārējie modeļi. Tas sniedz iespēju daudz vieglāk vertikāli gludināt aizkarus vai audumus. Šim modelim komplektā ietilpst arī drošības cimds. Tas aizsargā Tavu roku pret tvaiku laikā, kad turi aizkarus vai nepieciešamības gadījumā nostiep audumus vertikālai tvaicēšanai.

Kā lietot Philips PerfectCare Elite Silence gludināšanas sistēmu?

Kur iegādāties Philips gludināšanas sistēmu?

Vairāk par Philips PerfectCare Elite Silence sistēmu un tās iegādes iespējām vari uzzināt http://www.philips.lv/gludinasanas_sistemas.

#Philips #Philips PerfectCare Elite Silence #gludināšanas sistēma #tvaika ģenerators #apģērbu kopšana #Philips tvaika gludeklis #gludināšana

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits