Jūties ērti arī mēnešreižu laikā!

09.05.2014

Tu esi jauna, stilīga, aizrautīga, tāpēc, kad pienāk mēneša īpašās dienas, tu nebūt nealksti palikt mājās un atteikties no iepriekš plānotajām aktivitātēm. Kā uzsver speciālisti, tu drīksti sportot arī menstruāciju laikā, ja vien pati jūties labi. Tāpēc nodrošinies ar ērtākajām higiēnas precēm un uz priekšu!

Pievienojies Annai Rozītei un ļaujies kustību priekam!

Kā izrādās, menstruāciju laikā neliela fiziskā slodze pat palīdz mazināt saspringumu un spazmas vēdera lejasdaļā. Protams, nozīmīgi ir izvērtēt, vai tu jūties pietiekami labi, lai vingrotu, skrietu, peldētu vai nodarbotos ar kādām citām fiziskajām aktivitātēm. Noteikti apsver, vai ieplānotā slodze tev nav par lielu, pretējā gadījumā tā var izraisīt spēcīgāku asiņošanu. Ja neesi pārliecināta, labāk priekšroku dod mierīgiem vingrinājumiem mājās, jogas nodarbībai vai lēnam skrējienam ar ilgu staipīšanos pēc tā. Šīs aktivitātes tavu ķermeni atbrīvos un nāks tev par labu.

Protams, aktīvā dzīvesveida piekritējām piemērotāki būs tamponi, nevis higiēniskās paketes. Mēs taču vēlamies justies sausas un tīras, vai ne? Tieši pareizi izvēlēti tamponi tev ļaus justies ērti un būt pārliecinātai par sevi. Turklāt, nodarbojoties ar sportu, tie neradīs nepatīkamas sajūtas un tu varēsi darīt visu iecerēto. Taču kādus tamponus vislabāk izvēlēties?

Bella laidusi klajā tamponus, kas ir īpaši draudzīgi sievietes ķermenim. Tie gatavoti no maiga materiāla ar neaustu pārklājumu, kas tevi pasargās no vates šķiedru iekļūšanas makstī. Bellas tamponu materiālu balināšanā netiek izmantots hlors, turklāt materiāls ir ar augstu uzsūktspēju, tāpēc tas perfekti izpildīs savu uzdevumu.

Izvēlies, kuri no četriem Bellas tamponiem tev ir vispiemērotākie, apsverot, cik spēcīgas parasti ir tavas mēnešreizes. Piemērota izmēra tamponu būs nepieciešams nomainīt ik pēc 4-6 stundām. Taču atceries, ka ilgāk par 8 stundām vienu tamponu lietot nedrīkst!  Tāpat arī speciālisti iesaka tamponus nelietot naktī, tā vietā labāk izvēloties higiēniskās paketes. Savukārt, ja tev ir aizdomas par kādu maksts infekciju, arī tad priekšroku labāk dod paketēm. Par pareizu tamponu ievietošanu vari izlasīt produktam klāt pievienotajā instrukcijā.

Starp citu, Bellas vēstnese Latvijā ir televīzijas raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte. Par viņu vairāk vari uzzināt, lasot Annas blogu Bellas mājaslapā www.manabella.lv. Pievienojies Annai Rozītei un ļaujies kustību priekam! Kļūsti par Bella sekotāju arī Facebook!

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits