Atvērta pirmā pop-up veļas mazgātava Rīgā!

15.07.2013

Šodien Rīgā, Kr.Barona 33 durvis atvērs pirmā pop up veļas mazgātava, kurā līdz jūlija beigām ikvienam būs iespēja mazgāt veļu bez maksas, izmēģinot jauno Persil Expert.

Persil veļas mazgātava darbosies katru dienu no 17:00 – 22:00, nodrošinot mazgāšanu veļas mašīnās un žāvēšanu veļas žāvētājā. Kamēr veļa mazgājas, apmeklētāji varēs izmantotos bezmaksas Tele2 WiFi pieslēgumu internetam.

Persil iepazīstina jaunu un energoefektīvu Persil Expert formulu, kura sāk jau iedarboties jau 20ºC temperatūrā. Jaunā un uzlabotā  formula satur sešus jaunus enzīmus, kuri nodrošina labāku darbību, pat 20 grādu zemā temperatūrā. Jaunā formula, kuras sastāvā ir bio-aktivatori, ļauj tikt gala pat ar grūti izmazgājamiem traipiem, sākot jau no brīža, kad veļas mašīnu piepilda ūdens. Šādā veidā ne tikai drēbes tiek perfekti izmazgātas, bet arī tiek ietaupīta enerģija, tādēļ risinājums saudzē gan maciņu, gan ir draudzīgs dabai.

Mazgājot drēbes, 90% no enerģijas tiek patērēti tieši ūdens sildīšanā, lai sasniegtu nepieciešamo ūdens temperatūru. Tas savukārt ir 19% no visas mājsaimniecībā patērētās enerģijas, tādēļ samazinot temperatūru no 40º uz 20º grādiem iespējams ievērojami samazināt izmaksas gadu no gada. Tādejādi izmantojot jaunos Persil Expert mazgāšanas līdzekļus, tu ietaupīsi gan naudu, gan veidosi dabai draudzīgu dzīvi un veicinināsi ilgtspējīgu vides aprūpi.

"Persil veļas mazgāšanai piedāvā jaunākās inovācijas, sekojot jaunākajām tendencēm pasaulē un tāpēc arī mēs, sekojot lielpilsētu pop-up veikalu, restorānu un iniciatīvu kustībai, šovasar piedāvājam pirmo pop-up veļas mazgātavu – mūsdienīgu lielpilsētas risinājumu Rīgā," stāsta Elīna Krastiņa, Persil zīmolu vadītāja Baltijā. Pop-up veļas mazgātavas projektu īsteno Henkel sadarbībā ar Bosch sadzīves tehniku.

 
Komentāri [1]
 
+0
Vai tā mazgātava vēl darbojas?
un kādas tagad ir cenas?
06.11.2014 18:58 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits