Saņem sūtījumus un iepriecini draugus ar Pasta Staciju!

03.06.2013

Ir pienācis īstais brīdis iepriecināt sevi, draugus, radus, kolēģus un visus, visus sev mīļos. Tuvojas izlaidumu laiks, skaistas rotas, kleitas, kurpes un lieliska sajūta par padarīto darbu. PASTA STACIJAS komanda ir sagatavojusi īpašu svētku sajūtu tieši priekš Tevis, Cosmo.lv apmeklētāj! Visiem svētku svinētājiem, īpašajā piedāvājumā priekšapmaksas kodi* ar 25% atlaidi.

Esi noskatījusi kādu lietu, kurai jābūt pie Tevis izlaiduma dienā un ne tikai? Saņem to ar PASTA STACIJU lētāk! PASTA STACIJA ir automatizēts pasta termināls (sev tuvāko PASTA STACIJU meklē šeit), kurā Tu vari saņemt savus sūtījumus no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā, no populārākajiem interneta veikaliem (piemēram, masveida.lv, xnet.lv, parfum24.lv, forless.lv, manaslecas.lv u.c.), kā arī labi pazīstamām kosmētikas izplatītāju firmām kā Oriflame un Avon.

Neaizmirsīsim, ka pavisam drīz būs klāt gada īsākā – Jāņu nakts. Arī šajos svētkos ir svarīgi katram draugam nosūtīt pa siera šķēlei un mazam kausiņam alus – lai rodas latviešu tradicionālo svētku sajūta. Izmanto ērtāko veidu, kā nosūtīt savu apsveikumu!

Klikšķini pastastacija.lv, aizpildi nepieciešamo informāciju, saņem rēķinu, apmaksā to. Dodies uz sev tuvāko PASTA STACIJU un nosūti savu sūtījumu, norēķinoties par to ar kodu, kuru jau esi saņēmis.

Lielākajās Latvijas pilsētās, Tavās ikdienas gaitās, pa ceļam uz mājām - lielveikalā, atradīsi balti sarkanu terminālu, pieej pie tā – paskaties, cik vienkārši un ērti ir iespējams saņemt/nosūtīt vai pat uzglabāt sūtījumu. Sūtījumu saņemšana aizņem vidēji 15 sekundes – pārbaudīts! Savukārt nosūtīšana – vienkāršāka par vienkāršu. Aizmirsti garās rindas pasta nodaļās, kurās darba laiks ir ierobežots un jāpavada rindā reizēm nākas pavadīt pat pusstundu.
PASTA STACIJAS darba laiks ir tieši tāds pats kā lielveikalam, kurā tā izvietota. Ja lielveikals strādā līdz 22.00, droši, līdz pēdējam mirklim vari izņemt sūtījumu. Svarīgs aspekts – Tavs sūtījums ir drošībā, jo termināls atrodas iekštelpās, un tiek apsargāts ar video novērošanas kamerām. Saule, lietus, pavasaris vai rudens – visi laika apstākļi ir piemēroti sūtījuma saņemšanai. Par visu ir padomāts!
Tiklīdz kurjers būs ievietojis sūtījumu PASTA STACIJĀ, Tu, kā saņēmējs, saņemsi īsziņu, ka vari doties pakaļ savam sūtījumam, savukārt sūtītājs saņem īsziņu, ka sūtījums veiksmīgi ir piegādāts.
21.gadsimts ir pienācis arī piegādes sfērā – tieši tik vienkārši un ērti!

*Kas ir priekšapmaksas kods?
Ciparu kombinācija, ar kuru lietotājs Pasta Stacijas terminālā var apmaksāt paciņas nosūtīšanu. Priekšapmaksas kodu cenas ir atkarīgas no nodalījuma izmēra, kādu klients vēlas izmantot.

 
Komentāri [1]
 
+0
Pie manis var pasūtīt AVON kosmētiku. Rakstiet uz : [email protected] - nosūtīšu e-katalogu.
Ir iespēja iegūt klienta numuru, noslēdzot līgumu, un ar to pasūtot AVON preces, var saņemt atlaides.
Ja pasūtījuma lielums ir 34-64,99, tad atlaide ir 15%,
Ja pasūtījuma lielums ir 65- 123,99, tad atlaide ir 20%, u.t.t.
06.11.2014 18:59 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits