Iebrauc ar savu auto Pavasarī!

22.03.2013

Siltajai pludmales sezonai tuvojoties, aktuāli kļūst ne tikai savu figūru un skaistumu uzlabot, bet arī sakārtot savu vidi apkārt. Kā viens no pirmajiem pavasara vēstnešiem auto īpašniecēm ir spēkrata ziemas riepu maiņa un tā savešana teicamā kārtībā. Zināms, ka riepām no ziemas uz vasaras - jābūt nomainītām ne vēlāk kā līdz 1. maijam. Taču kas jāievēro un kam jāpievērš uzmanība riepu maiņas sezonā? Ne mazums jautājumu ienāk galvā, kad saruna ievirzās tehniskā gultnē. Par auto sagatavošanu vasaras sezonai stāsta Autoservisa Oranž Garaž speciālists Kristaps.

"Līdz ar sniega nokušanu, vērojams straujš pieaugums klientu plūsmā - tieši uz riepu montāžu, savirzes regulēšanu un ritošās daļas remontiem. Protams, klienti vairāk arī uzmanību pievērš arī auto vizuālajam izskatam - virsbūves krāsošanai, salona tīrīšanai. Pavasaris galvā, gribas visu tīru un skaistu," stāsta Kristaps. "Ziemas sezonas riepām jābūt mīkstākām, ar robustāku profilu un smalkiem iegriezumiem (lamelēm) protektora blokos, tādējādi nodrošinot saķeri ar sniegotiem un apledojušiem ceļiem. Turpretī, vasaras riepas nodrošinās precīzāku stūres reakciju, drošāku braukšanu, kā arī trokšņu līmenis tām ir zemāks. Taču vissvarīgākais, ka samazinās nodilums, un riepas mūžs ir ilgāks, salīdzinot ar ziemas riepām, kuras silta laika apstākļos pastiprināti dilst. Un, protams, degvielas ekonomija nav mazsvarīgs apstāklis."

Pavasarim tuvojoties, ne tikai riepas auto jānomaina, bet arī jāsaregulē riteņu ģeometrija. "Ja jūtams, ka auto "velk" uz labo vai kreiso pusi, tas nav stabils uz ceļa - iesaku saregulēt savirzi (ģeometriju). Ziemas sezonai beidzoties, svarīgi pārbaudīt auto tehnisko stāvokli - īpašu uzmanību iesaku pievērst auto ritošajai daļai. Braucot pa mūsu bedrainajiem ceļiem ļoti aktuāla problēma ir tieši spēkratu ritošā daļa," pamāca Kristaps.

Ja auto ir noskrāpēts gar sniega kupenām, tas ir ierūsējis, vai kā citādi tā virsbūve cietusi, auto krāsošana būs tieši īstajā laikā. Un, protams, salona tīrīšana - pati taču neķersies pie ķīmiskajiem līdzekļiem un žāvēšanas. Vajadzīgs arī labs meistars.

Autoservisa galvenais meistars stāsta: "Jau marta sākumā cilvēki maina automašīnām riepas, taču aktīvāka maiņa notiek tieši aprīļa pirmajā pusē. Sniegs jau nokusis, un visiem gribas ātrāk sagatavoties siltajai sezonai. Turklāt, braukājot ar ziemas riepām sausā laikā, tās nodilst krietni ātrāk."

"Mūsu serviss ir īpašs ar to, ka pie mums vari veikt ne tikai visa veida remontdarbus, bet arī iztīrīt auto salonu, un uzlabot virsbūves izskatu pat ja pavisam mazi defekti, tātad - palīdzēsim Tavam auto izskatīties un justies labāk kā jebkad".

Oranž Garaž ir viens no retajiem autoservisiem Rīgā, kurš strādā visu diennakti - mūsu meistari būs gatavi palīdzēt jebkurā brīdī. Trīs gadu pieredze ir darījusi un radījusi vēlamo vidi, tādēļ servisa kvalitāte un līmenis aug, to pierāda apmierināto klientu skaits. Laika gaitā no vienkārša autoservisa tas pārvērties par nopietnu un respektablu autoservisu, kurā iespējams veikt gandrīz visa veida remontdarbus, tādēļ klientam nav jābraukā šurpu - turpu pa servisiem, kamēr tiek iztīrīts, salabots un nokrāsots auto. Turklāt, servisā strādā arī sievietes.

Visu martu īpašas cenas un pavasarīgs sveiciens tieši sievietēm Oranž Garaž autoservisā. Taču aprīlī gaidīsim ar jauniem pārsteigumiem!

Oranž Garaž atrodas ērtā vietā Rīgas centrā- Senču ielā 2. Tālr.: 26006006. Skaties te: www.oranzgaraz.lv

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits