Vai nauda ir jaunais sekss?

09.02.2016, Gundega Bičevska

Uzmini, par ko mēs beidzamajā redakcijas sapulcē kaislīgi diskutējām! Nē, tas nebija par vīriešiem. Par viņiem mēs tikai skaļi sajūsminājāmies, kad stiliste vatsapā atsūtīja šī mēneša fotosesijas aizkadru bildes (seksīgos puišus novērtē jau marta numurā). Arī par COSMO randiņu meitenes Maijas reālajiem piedzīvojumiem (seko viņai līdzi šai numurā) mēs tikai sirsnīgi smējāmies, jo tur jau nav ko diskutēt – skaidrs, kamēr nesatiksi īsto, visticamāk, nāksies piedzīvot komēdijseriālu ar šausmu elementiem.

Tomēr mums diskusija nemanot sākās par tēmu – kurš izmaksā? Izrādās, nauda ir jaunais sekss! Sievietes vairs nemulst, runājot par baudas virsotnēm un lielajiem O, tā ir tikai viena no tēmām, ko varam pārspriest pie kafijas līdzīgi kā valsts politiskās peripētijas. Bet, kad savām redakcijas meitenēm pajautāju – kāda ir jūsu pozīcija attiecībā pret randiņiem un to, kuram jāmaksā, izskanēja visdažādākie viedokļi. Sākot ar sievišķīgu nostāju: “kad oficiants atnes rēķinu, es dodos uz dāmu istabu piepūderēt degunu…” un beidzot ar “šis jautājums uzreiz ir skaidri jāizrunā, lai vēlāk nav pārpratumu”. Arī, tiekoties ar COSMO lasītājām mūsu īpašajās brokastīs, meitenes atzīst, ka nauda attiecībās spēlē aizvien lielāku lomu.

Vairs nedarbojas nekādi vispārējie likumi, kārtis ir sajauktas un katrs dzīvo pēc sava modeļa. Vienā gadījumā rēķini tiek dalīti uz pusēm, citā sieviete ir tā, kas pelna krietni vairāk un tādēļ savam vīrietim var uzsaukt pat ceļojumu, un tad ir variants, kad par visu maksā vīrietis. Psihologi mēdz teikt, ka nauda nav tikai nauda. Jā, tā ir arī enerģija. Vai citiem vārdiem sakot – caur naudas prizmu atklājas arī daudzi zemūdens akmeņi, kas saistās ar mūsu pašvērtējumu.

Sarežģīti? Laikam jau tikai tādēļ, ka nav vienas pareizās atbildes. Tikai tu pati vari zināt, kāds modelis tev ir visatbilstošākais. Bet, domājot par to, kāda ir mana nostāja šai jautājumā, es atcerējos vienu no savām mīļākajām atziņām – šai dzīvē nav nekā ekskluzīvāka par īstām attiecībām, kurās baudīt mirkļus, ko nav iespējams nopirkt ne par kādu naudu.

Galvenais, nedrīkst to aizmirst.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!