Portugāles vilinājums

04.02.2015, Anda Bīriņa

Arī šogad drēgnās Latvijas janvāra beigas un februāri esmu nomainījusi pret ko siltāku – Portugāles pavasari. Jau kādu laiku dzīvoju pašos Portugāles dienvidos, vietā, uz kuru brauc gan daudzi Latvijas, gan arī citu valstu sportisti, lai trenētos pavasarīgos apstākļos un sasniegtu labu fizisko formu ātrāk, kā citi.

Mans mērķis gan nav tik cēls- kaut arī šīs nedēļas man un manai ģimenei skaitās kā “treniņnometne”, šad tad tomēr ļaujos ikdienas plūsmai un sanāk kādu dienu sportiskās aktivitātes izlaist. Tā teikt, labāk priecīgāks prāts, nekā noguris ķermenis no treniņiem katru dienu. Taču esmu ievērojusi, ka pa takām, pa kurām es ikdienā stumju savus bērnu ratus vai arī skrienu krosiņus, skrien arī daži Latvijā pazīstami sportisti. Un pat arī labākie savās disciplīnās. Un ir tik forši, kad tu tik tālu no mājām satiec kādu savējo. Un tas savējais skrien ātrāk par citiem. :)
Vēl ir super, ka mūsdienās ir ļoti daudz tādu profesiju, kurās var strādāt no jebkuras vietas pasaulē, ja vien tev līdzi ir dators un kaut kur iespējams noķert arī interneta pieslēgumu. Tā kā mana profesija vismaz daļēji ir ar šādu bonusu, sūtu tev saulainus un siltus foto sveicienus no Portugāles dienvidiem – Algarves!

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits