Esi gatava izaicinājumam?

03.04.2014, ance_silina

Vakar piedalījos vienā no pēdējā laikā neprātīgākajām aktivitātēm - amerikāņu futbola treniņā. Iespējams, tas nebūtu nekas īpašs, ja Latvijā ar šo sporta veidu nenodarbotos tikai vīrieši un tie paši - tikai divās komandās. 

Šādās "nepatikšanās" iekūlos, jo zaudēju derībās un sods par neizpildi bija vēl daudz trakāks. :) Teikšu atklāti - treniņu visu dienu gaidīju ar zināmām bailēm. Es, absolūti ne tā sportiskākā meitene, pret veselu baru atlētiskiem, spēcīgiem un masīviem vīriešiem! Prātā uzreiz izspēlēju dažādus filmās redzētus scenārijus, kā bruņās un ķiverēs ģērbušies vīrieši izsit ceļu cauri dzīvajam mūrim, nerēķinoties ne ar iespējamām traumām, ne asinīm. Taču treniņa beigās biju sajūsmā - biju pārvarējusi savas šaubas, kārtīgi izskrējusies un ļoti labi atpūtusies. Džeki pret mani un otru daiļā dzimuma pārstāvi - manu Cosmo kolēģi, bija patiešām saprotoši un ļoti forši, taču nekādu slinkošanu laukumā nepiedeva. :)

Rezultātā vēlreiz pārliecinājos, ka visforšākās emocijas ir iespējams gūt tikai tad, kad esi izkāpusi ārpus komforta zonas. Kad, nerēķinoties uz iespējamām problēmām vai riskiem, tu dzīvo, nevis vienkārši eksistē.

 

P.S. Cosmo joprojām ir aktīvs konkurss, kurā tu vari mums iesūtīt savus izaicinājumus - mēs ar kolēģi noteikti būsim tam gatavas! :) Jau šobrīd esam saņēmušas foršas idejas, piemēram, dejošanu krustojuma vidū un citus uzdevumus. Vairāk lasi, klikšķinot šeit.

P.P.S. Amerikāņu futbola treniņā ir, kur piesiet acis - if you know what I mean! :)

 
Komentāri [1]
 
+0
Paldies Ance - esmu gatava jauniem piedzīvojumiem!
03.04.2014 14:00 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits