Kad esat lemti viens otram

14.11.2016

Vai zini to brīnišķīgo sajūtu, kad ar savu partneri saprotaties no pusvārda? Jūs vieno kopīgi vaļasprieki, jums ir līdzīgs viedoklis par dzīvē svarīgiem jautājumiem un jūs ikdienā esat uz viena viļņa. Vai ar tevi ir tāpat? Izlasi par 5 pazīmēm, kas liecina: tu un tavs mīļotais esat lemti viens otram.

1. Jums ir daudz kopīgas intereses. Ja esat vienādi kaislīgi, ja lieta grozās ap sportu, modi, kulināriju vai jebkādu citu hobiju, punkts jūsu labā! Kopīgas intereses stiprina attiecības. Tā ir zīme, ka, iespējams, jums lemts būt kopā ilgus gadus.

2. Jums nepatīk vienas un tās pašas lietas. Līdzīgi ir ar jūsu attieksmi pret lietām un notikumiem, kas jums nav pa prātam. Mēdz teikt, ka kopīgs ienaidnieks vieno cilvēkus. Maigāk izsakoties, ja jums riebjas viena dziesma, abiem nepatīk kāds ēdiens vai tracina TV raidījums, arī tās ir labas ziņas.

3. Jūs dalāties savos noslēpumos. Vai viņš tev atzinās, ka raustīja valodu līdz sestajai klasei vienmēr, kad runāja ar savu pirmo mīlestību? Un vai tu viņam atklāji, ka nenormāli baidies no palikšanas vienatnē tumsā? Well done, tas nozīmē, ka esat soli tuvāk mūžīgai saticībai, ja jau variet atklāt viens otram lietas, ko baidieties pateikt citiem.

4. Jūs nevarat atraut rokas viens no otra. Sekss, protams, attiecībās nav galvenais, taču tas, ka nevarat vien beigt sajūsmināties par to liecina, ka labi saderat kopā.

5. Jūs lieliski strīdaties. Tieši tā, tu nepārklausījies. Arī strīdēties ir jāprot. Pāri, kas prot strīda laikā saprotami argumentēt savu viedokli, neaizskarot viens otra jūtas, paliek kopā daudz ilgāk kā tie, kas ļauj vaļu negatīvajām emocijām.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!