Kad tev vajadzētu ar viņu aprunāties

01.02.2014

Katram pārim ir labās un sliktās dienas - reizes, kad mīlam viens otru vairāk par visu pasaulē, un brīži, kad tik ļoti dusmojamies uz otru, ka esam gatavi spert zemi gaisā. Bieži vien viss nokārtojas pats no sevis un sliktais izzūd uz neatgriešanos, tomēr ir reizes, kad iniciatīva jāņem savās rokās un jāuzsāk "lielā" saruna par attiecībām. Šoreiz pastāstīsim par trim situācijām, kad tev vajadzētu aprunāties ar savu vīrieti. 

 

Ja nesaproti, vai viņa nolūki attiecībā pret tevi ir nopietni 

Viens no gadījumiem, kad vajadzētu ķerties vērsim pie ragiem, ir brīdis, kad nesaproti, kā raksturojamas tavas attiecības. Ja jūs jau ilgāku laiku satiekaties kā pāris, bet vēl neesat runājuši, cik nozīmīgas jums ir šīs attiecības, no sirdi mokošās neziņas var atbrīvoties ar sarunas palīdzību. Protams, ķeršanās vērsim pie ragiem jāveic tā, lai vīrieti neaizbiedētu - sakāmais tev rūpīgi jāpārdomā. Šoreiz nevajadzētu runāt aplinkus, jo vīrietis tavu teikto var nesaprast. Tev jābūt tiešai un nepārprotami jāliek viņam apjaust, ko vēlies noskaidrot. Sarunu uzsāc ar pozitīvo - izstāsti, cik ļoti tev patīk ar viņu kopā pavadīt laiku un cik laimīga esi. Tad saki, ka tev nepieciešams zināt, kur virzās jūsu attiecības un cik nozīmīgas viņam tās īsti ir. Tu vari atklāt, ka meklē ilgstošu mīlestību un gadījumā, ja viņš to nedara, tev būtu tas jāzina. Tikai neuzstādi ultimātu un neizraisi šķiršanos, kuru nemaz nevēlies. Vienkārši palīdzi viņam saprast, kas tev ir svarīgs tavā mīlas dzīvē.   

Ja jūsu attiecībās zudusi romantika 

Ir kārtējais brīvdienu vakars, bet jūs abi, tērpušies neizteiksmīgās pidžamās, TV ekrānā vērojat futbola spēli? Un tas notiek jau nezinkuro reizi? Sasodīts, jūs patiešām esat ieslīguši rutīnā! Tā tas var gadīties, ja kopā jau esat pavadījuši ilgāku laiku un tavs vīrietis aizmirsis, ka tevi reizēm nepieciešams patīkami pārsteigt. Romantika attiecībās var pagaist, taču, lai to atdzīvinātu, arī tu vari savu mīļoto iedvesmot, nevis pārmest, ka viņš nepūlas tevis dēļ. Izplāno izklaides vakaru, domājot par to, kas tev pietrūkst - ietver tās lietas, ko tu vēlētos, lai viņš tev sagādā. Ja vēlies vakariņas sveču gaismā, noorganizē tās. Vai arī ierosini doties jaukā vakara pastaigā, sadevušies rociņās, kā pirmajos randiņos. Skaistā vakara beigās paskubini viņu uz līdzīgu rīcību - mēģini sarunāt, lai nākamās nedēļas nogales aktivitātes organizē viņš. Tavam vīrietim nepieciešams atgādināt, cik ļoti šādi žesti tevi iepriecina. Viņš kļūs azartisks un sāks domāt jaukus laika pavadīšanas veidus jums abiem. 

Ja sekss kļuvis par rutīnu 

Attiecības noteikti vajag sapurināt, ja mīlēšanās vairs neaizrauj un nesajūsmina. Ja tā notiek tikai ķeksīša pēc, tā vairs nav kaifa ķeršana. Ja viņš necenšas seksā ieviest ko jaunu vai aizraujošu, zūd tava sajūsma par gaidāmo. Šī situācija ir diezgan bieži sastopama, ja pāris ir kopā jau ilgāku laiku. Ja puisis ir atklājis, kuras vietas tavā ķermenī ir jūtīgākās, zina īstās pozas un paņēmienus, kā panākt tev kāroto baudas mirkli, viņš baidās mainīt ieradumus un tādējādi nesagādāt tev orgasmu. Taču šo rutīnu iespējams lauzt un situāciju var mainīt. Rīkojies tā: kad pienāk nākošā reize un viss pēļos atkal notiek kā pēc notīm, iečuksti viņam ausī kādu neķītru fantāziju un pasaki, cik ļoti tevi uzbudinātu tās izmēģināšana dzīvē. Sakot to seksa laikā, puisim nebūs laika aizdomāties, vai viņam tas izdosies pareizi un vai šis paņēmiens iedarbosies kā cerēts. Viņš būs tik aizrāvies mirkļa karstumā, ka būs ar mieru mēģināt gandrīz visu, ko ierosināsi, tāpēc padomā labi, ko vēlies likt viņam darīt. 

Galvenais atceries: brīžos, kad dzirksteles sāk plēnēt, ir jārīkojas, nevis jāgaida, ka tās izdzisīs pavisam. Tā vietā, lai gaustos draudzenēm par to, ka mīļotais vīrietis vairs nav tāds kā agrāk, tieši tu vari mēģināt visu sakārtot pa plauktiņiem pati. Piešķir jūsu attiecībām trūkstošo mīļumu vai atsvaidzini tās ar asām izjūtām! 

  

Teksts: Kristīne Upmale, Anda Bīriņa.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits