Sausas un siltas kājas visu ziemu: Bearpaw Neverwet

11.12.2017

Mēs esam sajūsmā par jauno Bearpaw apavu NeverWet tehnoloģiju, kura palīdz saglabāt sausas un siltas kājas pat tad, ja esi iekāpusi stindzinošā slapjdranķa peļķē! Apavi ar NeverWet ir tieši tas, kas Tev vajadzīgs, lai Tev šajā ziemā vairs nebūtu jāuztraucas par slapjām kājām. Aitas vilnas iekšpuse padara tos īpaši mīkstus un siltus, bet NewerWet - kā jau tas solīts - vienmēr sausus. Un arī dubļainās ielas tev vairs nebūs šķērslis, jo apavus ir ļoti vienkārši notīrīt no netīrumiem, vienkārši noskalojot tos ar ūdeni.

LŪK, MŪSU IECIENĪTĀKIE BEARPAW APAVU MODEĻI:

Apavus BEARPAW ar NeverWet tehnoloģiju sievietēm un bērniem var iegādāties veikalos: ELCHE, ELKOR, 220.LV, NEWMOOD.LV, SHOESBOX.LV.

Līdz 19.decembrim piedalies Cosmopolitan Latvia Facebook konkursā un laimē Bearpaw apavus sev un draugam - KLIKŠĶINI TE!

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
protams, šie nav īstie apavi slapjdraņķim
27.03.2018 00:50 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Ehh, uzķēros uz reklāmas :( pasūtīju vienu skaistu BEAR PAW zābaku modeli (redzams šajā lapā) un ar nepacietību uzvilku pagājušās nedēļas beigās. Kājām tā īsti silti nebija. Siltums bija tikai tad,kad uzvilku adītas vilnas zeķes un apakšā vēl plānās zeķītes.Ar parastajām zeķītēm kājas sala. Aizvakar,kad sākās atkusnis, negribot iekāpu peļķē. Kājas uzreiz palika slapjas :( biju ļoti vīlusies šajos zābakos. vakar izmetu tos ārā.
26.01.2018 13:57 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!