Izlaiduma kleita: bez liekiem tēriņiem un provokācijām

16.05.2017

Izlaiduma vakars, mācību gada noslēgums vai skolas balle – patīkams uztraukums un saviļņojums pieaug proporcionāli atlikušajām dienām. Kāda ar savu sapņu kleitu jau sen ir tikusi skaidrībā, cita – vēl arvien atrodas bezrūpīgos īstās un vienīgās meklējumos.

Bet kā lai izvēlas universālo kareivi: kleitu gan svinībām, gan pastaigām pa pilsētu, gan uz klubu un vēl tā, lai kleita nokalpotu visas vasaras garumā? Šim nolūkam devāmies uz BERKONTI. Milzu sortimenta klāstā esam izvēlējušies aktuālas kokteiļkleitas, kas būs aktuālas arī pēc vairākām sezonām.

Tiem, kurus vēl māc šaubas, iesaku uz savu izvēli paraudzīties no nedaudz cita leņķa. Piemēram, bikškostīmu – liec lietā satīna jostu, tauriņu, atloci piedurknes un atšķaidi koptēlu ar košām laiviņkurpēm – gatavs izejamais smokings jaunai lēdijai. Bikškostīms akcentēs vidukli, pagarinās kājas un saliks nepieciešamos akcentus.

Izlaiduma tērps nedrīkst būt vulgārs. Demonstrēt atkailinātas miesas skolotājiem nav prāta lieta. Aizmirsti par pompozitāti. Izplatītākā absolventu kļūda ir pārforsēt ar meikapu un spīguļiem, pārtopot vecākas nekā mammas. Uzskatu, ka tas ir absolūti nepieļaujami, jo meitenes tēlam, kas nupat absolvējusi skolu, jābūt piemīlīgam, pievilcīgam, savukārt pašai meitenei jārada audzinātas lēdijas iespaids.

Ja kleitas meklējumiem atlikušas vien dažas dienas, ieteiktu palikt pie kaut kā maksimāli vienkārša un vienkrāsaina. Garums un forma var būt jebkādi, jo svarīgākais ir tērpu piemeklēt, balstoties uz auguma parametriem.

Lai vakara pastaigas laikā nenosaltu, noderēs klasesbiedra žakete. Bet, ja nu sagadījies tā, ka visas žaketes ir izdalītas, uzmauc kleitai virsū vieglu vasarīgu mēteli vai pat džinsa jaku, apbruņojoties ar ērtiem apaviem, kas gaidīs savu iznāciena brīdi klatčsomā.

Atkarībā no kleitas modeļa, somiņā var ielikt loferus, brogus, oksfordus – skaisti un ērti (turklāt daudz labāk par vienmuļajām balerīnām).

Svārki+tops. Piemeklējot pareizo svārku garumu un mierīgu augšiņu, šī kombinācija izskatīties cēli pat mežģīņu izpildījumā.

Uz Kerijas Bredšovas iedvesmojošajiem tēliem ir uzaugušas nu jau vairākas paaudzes. Kuplie svārki velkami ar minimālistiska stila augšiņu vai arī lakonisku augšdaļu, atšķaidot ar īsiem šortiem.

Vienkārša un nekļūdīga izvēle – mazā melnā kleitiņa. Atšķaidi ar aksesuāriem, sarkanu lūpu krāsu un glītām cirtām – gaismas, kamera... aiziet!

Un atceries, ka jaunība ir brīnišķīgs laiks! Uzskatu, ka no teatralitātes ir jābēg pa gabalu prom – kuplās un garās līgavu un princešu kleitas ir beidzot jāatstāj pagātnē. Turklāt izšķiest naudu par apģērbu, ar kuru vēlāk našķosies kodes, ir bezjēdzīgi!

Ar pilnu BERKONTI kolekciju iepazīsties tirdzniecības centros MOLS (Krasta ielā 46, 2.stāvā) un Domina-Shopping (Ieriķu ielā 3).

Jaunumiem seko līdzi soctīklos:

FBERKONTI FACEBOOK --> 

BERKONTI INSTAGRAM --> 

Teksts: Almaza Pirha

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits