ECCO INTRISNIC TR: perfekti apavi tavām aktivitātēm

09.05.2017

Vasarā iesoļo ar ECCO INTRISNIC TR! Jaunie sportiskā stila apavi, ko piedāvā Dānijas zīmols ECCO, neliek vilties. Tu vari būt tik aktīva, cik vēlies, jo šie apavi būs perfekti piemēroti tavām aktivitātēm! Turklāt ļoti iepriecinoši, ka ECCO INTRISNIC TR ir viegli kombinējami gan ar sportiska stila apģērbu, gan arī mazliet oficiālāku vai brīvā stila apģērbu.

Apavi tapuši, iedvesmojoties no trail-running, tāpēc tie būs ļoti piemēroti, ja apavos nāksies pavadīt vairākas stundas. Piemēroti ikdienas valkāšanai, lai tavas kājas justos ērti un komfortabli ilgāku laiku. Baltie - sievietēm, melnie - vīriešiem, tie lieliski atbilst arī šī brīža modes tendencēm.

Baltos ECCO INTRISNIC TR apavus tu droši vari kombinēt gan ar džinsiem, gan kombinezoniem (vienmēr aktuāli) un pat minikleitām vasarā. Baltie apavi radīs tieši tādu noskaņu, kādu attiecīgajā brīdī vēlēsies - sportisku vai pat pilsētnieciski šiku.

Ādas apavos izmantotie augstākās kvalitātes materiāli ir elpojoši, bet paši apavi konstruēti tā, lai nodrošinātu tavām pēdām dabisku izliekumu kustības laikā. Divu momponentu zole savukārt ir mīksta un ļoti fleksibla.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!