Baltas kedas - vērtīga investīcija tavā garderobē

24.03.2017

Gaisā virmo jau pirmās pavasara vēsmas un līdz ar pārmaiņām dabā, rodas vēlēšanās to ienest arī savā garderobē. Ja vēlies savlaicīgi sagatavoties jaunajai pavasara – vasaras sezonai, atceries, ka arī šogad atslēgas vārds ir komforts. Stiliste un modes dizainere Dace Bahmane sniedz vērtīgus padomus un iedrošina kombinēt it kā sākotnēji nesavienojamas lietas, saglabājot vienojošu elementu – baltas, sportiska stila kedas. Lūk, trīs stili, kā kombinēt baltas kedas!

Baltas kedas aktuālas jau vairākas sezonas un modes lietpratēji uzskata, ka šī tendence noteikti tik ātri nekur nepazudīs. To nosaka gan komforts, ko sniedz sportiskā stila apavi, gan klasiski vienkāršais vizuālais tēls, kas ļauj piekrist apgalvojumam “Nav tāda apģērba, ko nevarētu vilkt kopā ar baltām kedām!”

Jaka, bikses Lindex. Sporta apavi Reebok.

Auduma tekstūra - joprojām džinss
Arī šajā sezonā joprojām aktuāls ir džinss. Droši vari ietērpies tajā no galvas līdz kājām tā sauktajā Canadian tuxedo – par daudz noteikt nebūs! Šis tēls ir mūsdienu interpretācija par 20. gadsimta 70. gadiem, kad Vjetnamas karš kļuva par ierosmi hipiju pacifistiskās kustības izveidei visā ASV. Hipiji priekšroku deva uniseksa stila apģērbiem, un tas 70. gadu sākumā noteica no rupja kokvilnas auduma (denim) ražoto džinsu visaptverošo popularitāti. Savukārt izšuvumi ar ziediem un dzīvās dabas elementiem sasaucas ar tolaik aktuālo etnostilu. Baltās kediņas tēlu padara jauneklīgāku un brīvāku, un būs laba izvēle pirmajām pavasara brīvdienām draugu lokā.

Kleita Dace Bahmann. Bikses Lindex. Sporta apavi Reebok.

Sievišķīgais un robustais
Modes dizainere Dace Bahmane iedrošina – pavasaris ir īstais laiks, lai atļautos eksperimentēt un kombinēt it kā nesavienojamas lietas. Sievišķīga un gaisīga kleita kopā ar sportiska stila apaviem turpina savu uzvaras gājienu jau vairākas sezonas. Kleitas un topi ar smalkām lencītēm un mežģīnēm, kas rada apakšveļas iespaidu noteikti jākombinē ar ko robustāku. Jaunums ir šobrīd tik ļoti aktuālais 90. gadu dumpīgums – sportiskā stila bikses rada ne tikai stilīgu iespaidu, bet neliks salt dzestrajos pavasara rītos. Komplekts kleita plus bikses noteikti gūs atzinību Rīgas stilīgākajās ballītēs, savukārt baltie sporta apavi sniegts pārdomāta un pabeigta koptēla iespaidu.

Baika un bikses Dace Bahmann. Sporta apavi Reebok.

Romantiskais un sportiskais
Gaišas krāsas apģērbā ir tās, kas palīdzēs justies enerģiskākai un dzīvespriecīgākai. Modes pasaule šajā sezonā īpašu vietu ierādījusi rozā krāsai, tā sastopama visdažādākajos toņos daudzās kolekcijās, sākot ar piesātināto fuksijas toni un beidzot ar maigiem pasteļtoņiem. Pavasarīgo un meitenīgo tēlu, lieliski papildina viena no 2017. gada aktualitātēm - sportiska tipa džemperi jeb baikas, kas atsaucas uz 90. gadu modi.Joprojām aktuāls ir brīvs, neapspīlēts jeb oversized apģērbs, kas nodrošina brīvību un komfortu dinamiskajā un steigas pilnajā ikdienā. Tīrās formas veido nepiespiestu, taču gana elegantu un sezonai atbilstošu stilu, kas būs piemērots gan dienai ofisā, gan brīvā laika aktivitātēm.

Baika Reebok. Bikses Dace Bahman. Sporta apavi Reebok.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits