Jaunā bugatti shoes kolekcija

19.03.2017

Nesen tirdzniecības parka ALFA tika atklāts salons bugatti shoes. Zīmols bugatti ir piederīgs Eiropai. Eiropas spēks slēpjas tās dažādo kultūru atšķirīgumā, kas ir aizrautības un jaunu, progresīvu ideju avots, no kura bugatti pastāvīgi iedvesmojas.

Jaunajā apavu kolekcijā iezīmējas trīs stabilas tendences:

- Viegls modernisms ar jauniem garumiem, apjomiem un skulpturāliem efektiem;
- Globālas iedvesmas un kultūru sajaukums ar etniskām krāsu, rakstu un rotājumu ietekmēm;
- Jauna lietišķā stila tendence – stilīgais šiks.

Jaunās bugatti woman sieviešu apavu kolekcijas zoles un materiāli ir kā skaistuma procedūra kājām. Zoles ir apjomīgākas un augstākas, tomēr tās ir ārkārtīgi vieglas. Augsto tehnoloģiju metāliskas detaļas sniedz zolēm luksusa sajūtu un atrodamas visos bugatti woman sieviešu apavu segmentos.

Kedas relaksētam stilam ir pieejamas gan šņorējamās, gan ievelkamās versijās. Vieglas zoles ar gludu vai robainu profilu. Ikdienišķi neoderētās kedas sniedz relaksāciju pilsētas stilam. Modernas metāliski spīdīgas vai neoprēna un elastīgu materiālu kombināciju variācijas.

Zempapēžu apavi ir kļuvuši greznāki un aizvien populārāki. Tos valkā ne tikai ar moderniem kostīmiem, bet arī kā brīvā laika stila elementu. Tradicionāli dendiju stila šņorējamie apavi ar izsmalcinātu iegriezumu, slip-on apavi ar elastīgu materiālu un perforāciju vai kluba stila kurpes ar pušķi un atloku. Metāliskās versijas ir īstas skaistules.

Satriecošās zoles neapstājas pie augstpapēžu kurpēm un balerīnām. Papildu tradicionāli noapaļotajai liestei aktualitāti nezaudē sašaurinātais papēdis. Aktuāli ir modeļi, kas atsedz potīti, un modeļi ar dekoratīvām auklām uz potītes. Jaunu virzienu nosaka sportiskie, bet vēl aizvien sievišķīgie balerīnu tipa apavi ar paaugstinātu priekšējo daļu, golfa siksniņu un pušķi. Stilistisko šarmu tiem sniedz kazādas velūrs, metāliska āda un ziedu apdrukas.


Zābaciņi un puszābaki piesaka sevi ikdienišķi sportiskā vai Vesternu stilā. Vienkārša forma, nedaudz noapaļoti ar bloka papēžiem, lai būtu lieliski valkājami gan ar ikdienas/džinsa stilu, gan svārkiem. Esot ideāls "pārejas modelis", tie piesaka sevi viegli rievotā velūra ādā. Īpašā iezīme ir metāliskā apdare konjaka, pelēkbaltos, rožu un bēšos toņos.

Jaunās krāsu rotaļas sniedz aizraujošus vizuālos iespaidus. Bugatti woman apavu kolekcijas sievietēm krāsu palete iekļauj neitrālos toņus, melno un balto, kas pieskaņojas daudziem stiliem. Luksusa nianses sniedz maigie pasteļtoņi metāliskajos materiālos, kā arī krāsas, kas papildina viena otru, - fuksijas, sarkanā, zaļā un un karaliski zilā, lai nodrošinātu daudzveidību.

Temperatūras stabiņam kāpjot, bugatti woman sieviešu sandales izpaužas plašā repertuārā. Uz plakanām, viegli tonētām zolēm ar ieliekamu iekšējo zolīti, sandales kļūst par modes must have. Pūristiskas ar sportiskām detaļām vai stilīgas ar cēlu materiālu sajaukumu. Sievietes, kurām patīk mazliet augtāki papēži, bet kuras nevēlas zaudēt komfortu, lieliski izskatīsies bugatti woman pilnpapēžu apavos. Šeit centrālais punkts ir pilnpapēžu apavu zole, kas piedāvā pietiekamu vietu radošajām idejām. Izsmalcinātās sandales ar bloka papēžiem un profesionāli kombinētiem materiāliem un krāsām ir ļoti sievišķīgas. Potīti aptver auklas vai nelielas siksniņas, padarot apavus vēl interesantākus.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits