Italia Independent prezentē inovatīvu un ekskluzīvu saules briļļu kolekciju

22.03.2017

Pavasaris/Vasara 2017 kolekcijā zīmols Italia Independent iepazīstina ar akmens efektu uz samta brillēm, kurš ir panākts ar augstas izšķirtspējas druku uz samta virsmas.

Italia Independent papildina I-thin metāla kolekciju ar jaunu, plānu metāla saulesbriļļu modeļa siuletu, kuru rotā gumijas kniedēs un šobrīd aktuālā plakanā briļļu lēca. Saulesbrilles ir izgatavotas no ļoti izturīga un izteikti plāna tērauda. I-Thin modeļus raksturo dinamiska krāsu palete uz matēta tērauda pārklājuma. I-thin metāla kolekcija raksturo kvalitāte, tehnoloģijas, rāmju elastība un izturība. Lai nodrošinātu maksimālu komfortu briļļu valkātājam, deguna spilventiņi un briļļu kājiņas ir regulējamas.

Papildus Italia Independent prezentē inovatīvu un ekskluzīvu tehnoloģiju, kas pirmo reizi dod iespēju injicēt celulozes acetātu, panākot efektu, kas atgādina vintage havana modeļus. Saulesbrilles rotātas ar metāla gredzeniem starp lēcu un briļļu ietvaru.

Italia Independent ir radošs un stilīgs zīmols neatkarīgiem cilvēkiem. Tas apvieno modi, dizainu, tradīcijas un invovācijas. Italia Independent bija pirmais uzņēmums pasaulē, kurš ieviesa samta efektu brillēs, aizgūts no autombīļu rūpniecības, ko izmanto virsmas apstrādē (UV Lux ®).

 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits