Atklāj pilsētu ar jaunajiem adidas UltraBOOST X apaviem

24.02.2017

Aizraujošu notikumu, pārsteidzošu atklājumu un negaidītu izaicinājumu virpulī ir būtiski atrast maģiskos apavus, kas nepievils ne pārskrējienā cauri visai pilsētai, ne svētdienas rīta pastaigā, ne ierastajā krosiņā pēc garas darba dienas. Jaunie adidas UltraBOOST X apavi piemērojas katras sievietes unikālajai pēdas formai, aicinot virzīties uz virsotnēm un nezaudēt savu individualitāti. Adidas UltraBOOST X skriešanas apavi sniedz pārliecību, ka ir iespējams pārvarēt personīgās barjeras un sasniegt savus mērķus neatkarīgi no tā, vai tas ir skrējiens 5:30 no rīta, pirmie 10 kilometri vai personīgais rekords ierastajā skriešanas maršrutā.

Dažkārt šķiet, ka mūsdienu sieviete ir apveltīta ar maģisku spēju paspēt visu, bez grūtībām orientēties urbānajos džungļos un atrast laiku sportiskām aktivitātēm. Viņas ikdiena paiet starp darbu, mājām, ģimeni, hobijiem, sportu, laiku draugiem un vērtīgajiem mirkļiem sev. Katrai sievietei savā pilsētā ir īpašas takas, kuras atbalso viņas ritmu un individualitāti. Tās ir vietas, kurās veldzēties no ikdienas rutīnas un smelties spēku jauniem izaicinājumiem. Pavasaris ir īstais laiks, lai ļautos jauniem atklājumiem un dinamiskajam pilsētas šarmam!

Adidas UltraBOOST X vēstneses ir iedvesmojošas un aktīvas pilsētnieces - TV raidījumu un pasākumu vadītāja Lelde Lietaviete, grima māksliniece Dita Grauda, modes un dzīvesstila blogere Alina Keller, dejotāja Baiba Klints un skrējēja Madara Muižniece. Šīs sievietes tur roku uz pulsa un kāri tver jaunāko, aizraujošāku un košāko, ko sniedz pilsēta. Katru dienu viņas ir gatavas izbaudīt pilsētas skrējienu un turpināt sasniegt savus mērķus. Katrai no viņām pilsēta nozīmē kaut ko citu, bet visām kopā – tā ir vieta, lai satiktos, strādātu, sapņotu un atrastos nemitīgā kustībā.

Par apaviem:

Adidas UltraBOOST X nodrošina harmoniju starp ķermeni un vidi gan skriešanas laikā, gan citās aktivitātēs. Īpaši pielāgotā apavu arka apvienojumā ar pārdomāti veidoto vidusdaļu un elastīgo tīklu augšdaļā viegli pielāgojas mainīgajai pēdas formai. Papildus atbalstam elastīgais tīkls apņem arī pēdas velvi, bet purngalā tas veidots brīvāks, nodrošinot gaisa cirkulāciju. Atbilstoši sievietes pēdai UltraBOOST X papēža kape veidota šaurāka, lai vienlaikus balstītu un neierobežotu dabīgu kustību brīvību. Ir pierādīts, ka BOOST triecienu absorbējošais zoles slānis, kas aizņem visu apava apakšu, nodrošina labāko enerģijas atdevi un ir izturīgs jebkurā temperatūrā. Savukārt apavu ārējā zole ar četrvirzienu stiepšanās tīklu radīta atbilstoši sievietes gaitai un sniedz lielisku saķeri skriešanai pilsētā jebkuros apstākļos.

Apavu izstrādes procesā izmantota kustības izsekošanas tehnoloģija ARAMIS, kas ļāvusi veikt detalizētu ķermeņa kustību analīzi un noteikt punktus, kuros sieviešu pēdām nepieciešams atbalsts vai papildus vieta. Tādējādi Adidas UltraBOOST X skriešanas apavi ļauj sasniegt visaugstākos rezultātus.

 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits