Women’Secret jaunā apakšveļas un mājas apģērbu kolekcija

17.02.2017

Pasaules slavenais spāņu zīmols Women’Secret piedāvā jaunu apakšveļas un mājas apģērbu kolekciju PAVASARIS-VASARA 2017. Par galveno akcentu kolekcijā tradicionāli ir kļuvusi sievišķība, kuru zīmola dizaineri apvieno ar aktuālākajām modes tendencēm.

50 SHADES OF PINK
Vilinoša apakšveļa pasteļtoņos. Caurspīdīgas, amizantas mežģīnes un smalkas detaļas ir šīs kolekcijas pamats. Maigie pasteļtoņi savienojumā ar nobriedušās avenes krāsu rada neticami maigu un tajā pat laikā seksuālu tēlu. Melna krāsa, kā viskaislīgākā krāsa, ir kļuvusi par šīs kolekcijas ķirsīti uz tortes! Dienas laikā sieviete ir apburoša un sievišķīga, bet naktī jutekliska un kaislīga.

Komforts un stils divi vienā
Mājas apģērbs – komforts un stils divi vienā. Sieviete var pavadīt savu darba vai brīvo laiku mājās un nezaudēt savu stilu! Maksimāla brīvība un stilīgi silueti – pārliecinoš mājas apģērbs ar vilinošiem elementiem, vai tas ir iespējams? Women’Secret kolekcijā - jā!

BRALETTE
Women’Secret piedāvā jaunu tendenci– apakšveļas topus bralette. Bralettes izrotātas ar ziedu aplikācijam un izgatavotas no smalkām elastīgām mežģīnēm, lai sieviete justos gan seksuāli, gan ērti.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)