Tuvojas RIGA FASHION WEEK

16.02.2017

Baltijas modes federācija ir paziņojusi, ka 2017. gada rudens-ziemas sezonas Rīgas modes nedēļas pasākumi notiks Rīgā no 28. marta līdz 1. aprīlim. Gaidāmajā modes sesijā savas pret-a-porter apģērbu kolekcijas, arī tērpus bērniem, rādīs labākie Latvijas un ārvalstu dizaineri.

„RIGA FASHION WEEK 12 gadu pastāvēšanas laikā vietējā un starptautiskā mērogā ir izdevies atklāt daudz talantīgu un perspektīvu jauno dizaineru, kuri ne tikai ir paplašinājuši Rīgas modes nedēļas mērogus, bet arī kļuvuši arvien atpazīstamāki modes industrijas starptautiskajā tirgū. Katru sezonu mēs ar lielu prieku iepazīstinām sabiedrību ar jau atzītu meistaru sasniegto, kā arī dodam iespēju parādīt sevi jaunajai modes mākslinieku paaudzei. Šis pavasaris noteikti nebūs izņēmums! Mēs solām gan spilgtu šovu, gan arī daudz patīkamu pārsteigumu,” stāsta Baltijas modes federācijas prezidente Jeļena Strahova.
 
Šajā sezonā RIGA FASHION WEEK piedāvā jaunu neatkārtojamu imidžu, kas atspoguļo gaidāmās Modes nedēļas noskaņojumu, kuru radīja vadošā stiliste Olga Kolotova, izmantojot zīmola NARCISS 2017. gada rudens-ziemas kolekcijas tērpu.
 
“Šoreiz tēla pamatā ir grandža un greznības apvienojums. Šādi kontrastējoši risinājumi ir mūsdienu modes bāze; tiem ir raksturīga nihilisma romantika un gara brīvība, kas modes pasaulē kļūst aktuāli uz laika pārbaudītas klasikas fona. Mūsu gadījumā tas ir pašmāju zīmola NARCISS tērps, kuru papildina izteiksmīgas detaļas un atsauces uz 60. gadu stilu,” stāsta imidža autore, stiliste Olga Kolotova.
 
Par reklāmas kampaņas seju kļuvusi modele Kristīne Purvinska (DANDY Model Management); modeles tēlu veidoja friziermeistare un vizāžiste Viktorija Safronova. Fotogrāfija ir fotogrāfa Oļega Zernova darbs.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits