H&M piedāvā jauno Studio S/S 2017 kolekciju

27.01.2017

H&M Studio kolekcija modes faniem tiks prezentēta 1. martā Parīzes Modes Nedēļā zīmola pirmajā "See now, buy now" skatē un tā būs pircējiem uzreiz pēc tam pieejama hm.com un atsevišķos veikalos no 2.marta. Modes skatē būs iekļauta ne tikai sieviešu kolekcija, bet arī pirmo reizi vīriešu kolekcija.

"Modes nogādāšana uzreiz no skates uz veikalu iezīmē jaunu ēru modes industrijā un mēs esam priecīgi izmēģināt šo aizraujošo jauno konceptu. Mēs arī vēlamies dalīties ar šo brīdi ar mūsu pircējiem un tāpēc rādīsim modes skati tiešraidē mūsu mājas lapā. Mēs ceram, ka viņiem tā patiks un radīs iedvesmu kā kombinēt lietas, lai izteiktu savu personisko stilu.”, stāsta Pernilla Volfārta, H&M Dizaina nodaļas un radošā direktore.

H&M Studio kolekcija ir pieejama ierobežotā daudzumā ar stilīgiem tērpiem un izteiksmīgām lietām modes mīļiem. 2017. gada pavasara/vasaras kolekcijā tradicionālu piegriezumu tehnikas tiekas ar funkcionalitāti un sporta apģērbu tehniskajiem elementiem svaigā modernā veidā, un iedvesma tiek ņemta no grācijas, kaislības un baleta spēka.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits