7 saderināšanās gredzenu veidi dažādām gaumēm

22.01.2017

Saderināšanās gredzens ir skaists simbols pāra lēmumam savas dzīves turpmāk saistīt kopīgā ģimenē. Tas var būt smalks un klasiski atturīgs, bet var būt arī diezgan krāšņs un tieši šim laikam raksturīgs. Vīrieša izvēlētais saderināšanās gredzens parāda viņa gaumi, bet, galvenais, viņa rūpes un mīlestību pret mīļoto.

Piedāvājam tev iepazīties ar septiņiem dažādu saderināšanās gredzenu veidiem.

No baltā zelta un mūsdienīgās formās

Juveliera Jevgēnija Stragova radīto gredzenu vidū ir gan izteikti moderni, gan tradicionālāka stila gredzeni. Mākslinieka darbos dominē baltā, dzeltenā un sarkanā zelta gredzeni.

Ar dārgakmeņiem gredzena sānos

Juvelierizstrādājumu izgatavotājs Vigorius nozarē darbojas jau desmit gadus un tā piedāvājumu klāstā ir gan laulību gredzeni, gan saderināšanās gredzeni. Tāpat ir iespējams pasūtīt izgatavošanai gredzenus pēc individuāla dizaina, kuru varat izstrādāt kopā ar mīļoto un palīdzot juvelierim.

Vigorius varat atrast patiesi dažādu stilu gredzenus gan lakoniskus un gludus, gan ar iestrādātiem akmenīšiem uz gredzena virsmas vai sānos. Skaisti izskatās arī dažādie metāli, kas iestrādāti vienā gredzenā. Jūs varat izvēlēies arī dažādus gravējumus.

Ar vienu centrālo dārgakmeni un mazāka izmēra akmeņiem sānos

Mūsdienīgus, individuāli darinātus gredzenus var pasūtīt salonā Indivi, kas atrodas Lietuvas galvaspilsētā Viļņā. Salona Indivi rotaslietu piedāvājumā ir gan laulību gredzeni, saderināšanās gredzeni un rotaslietas ar dārgakmeņiem, gan arī kuloni, rokassprādzes un zelta aksesuāri vīriešiem. Kā atzīst salona juvelieri, pats skaistākais saderināšanās gredzens ir tāds, kas pasniegts ar mīlestību. Šis skaistais moto lai iedrošina katru līgavaini, jo mīlestība patiesi ir pats galvenais, kas vajadzīgs viņa topošajai sievai.

Sirds formā

Tradicionālas formas gredzeni ar ģeometriskiem rakstiem un akmentiņiem atrodami starptautiskā zīmola Schalins Ringar’s kolekcijās. Izvēlei pieejamas 27 dažādas gredzenu kolekcijas, kā arī iespējams izvēlēties gravējumus iekšpusē vai ārpusē, komplektēt modeļus un pielāgot gredzeniem dažādus dārgakmeņus. Būtiski, ka izvēloties vajadzīgo izmēru tiek ievērotas gredzena dizaina proporcijas, nevis tikai tehniski mainīts izmērs.

Ar vienu centrālo un daudziem dārgakmeņiem apkārt

Brīnišķīgi, mūsdienīgi saderināšanās gredzeni pieejami juvelierizstrādājumu salonā Zelts.lv. Šeit nopērkami baltā, dzeltenā un sarkanā zelta saderināšanās gredzeni ar centrālo dārgakmeni vai arī mazo dārgakmenīšu rindu. Pieejami arī klasiskāku dizainu saderināšanās gredzeni, kuloni, krustiņi, ķēdes un citas zelta rotas ar briljantiem un dabīgiem dārgakmeņiem.

Klasiskie gredzeni

Klasiski skaisti un ikdienas lietošanā ērti ir kvalitatīvie juvelierizstrādājumui veikala Breslava laulību gredzeni. Vairums šeit pieejamo laulību gredzenu ir gludi, bet dažādu biezumu. Iespējams izvēlēties gredzenus ar smalku gravējumu uz gredzeniem vai to iekšpusē. Gatavojoties kāzām, šajā salonā varat iegādāties arī auskarus, ķēdītes, kulonus un citus juvelierizstrādājumus. Allaž ir vajadzīgas dāvanas arī jaunlaulāto vecākiem - kāds juvelierizstrādājums var kļūt par labu piemiņas dāvanu no bērna kāzu dienas. Tas var būt, piemēram, zelta krustiņi, ķēdītes vai skaisti kuloni jaunlaulāto mammām.

Ar vienu lielu dārgakmeni

Klasiskus, bet tehnoloģiski mūsdienīgi izstrādātus gredzenus var iegādāties juvelierizstrādājumu veikalu tīklā Baltzelts. Šeit atradīsiet vairāk kā 120 dažādus laulību gredzenu modeļus no baltā, dzeltenā un sarkanā zelta, ar iestrādātiem briljantiem vai bez tiem. Jūsu izvēlei vairāku metālu kombinētie laulību gredzeni, klasiski gludie gredzeni, kā arī dažādu stilu gredzeni ar iestrādātiem akmenīšiem.

Kā oriģināli pasniegt saderināšanās gredzenu?

Saderināšanās gredzena pasniegšana ir vīrieša iespēja izpausties radoši un romantiski. Topošā līgava šo mirkli atcerēsies vienmēr, tādēļ ir vērts izdomāt kaut ko īpaši skaistu.

* Ja esi pēc dabas drosmīgs, izsaki bildinājumu publiski! Jūs varat doties uz kādu krodziņu vai restorānu kurā skan dzīvā mūzika un ar vakara māksliniekiem vienojies, ka kādā brīdī viņi tev dos vārdu lai izteiktu bildinājumu mīļotajai. Tas būs romantiski, atmiņā paliekoši un arī atraktīvi.

Dodieties kādā nelielā ekskursijā un jau iepriekš tur noslēp savu izvēlēto saderināšanās gredzenu. Ļoti romantisks varētu būt bildinājums Rīgas Svētā Pētera baznīcas skatu laukumā no kura veroties redzēsiet visu Vecpilsētu. Tu vari pasniegt saderināšanās gredzenu arī kādā no dabas vērošanas skatu torņiem, piemēram, Ogres Zilajos kalnos.

No mazajām tējas svecēm izveido un aizdedzini sirdi jūras krastā. Aizsien mīļotās acis un ieved viņu šajā sirdī, tad pasniedz gredzenu. Tu vari teikt īpašus, vien jums abiem zināmus vārdus, pasniegt ziedus vai šampanieti. Šajā brīdī nav iespējams pārcensties.

Sagatavo romantiskas brīvdienu brokastis un pasniedz tās mīļotajai gultā. Neaizmirsti gan pagatavot kaut ko garšīgu, gan ielikt vāzē skaistu ziediņu, gan uzvārīt tēju vai kafiju. Tieši zem dzēriena krūzītes arī vari noslēpt saderināšanās gredzenu. Viņa būs patīkami pārsteigta!

Ir laiks izvēlēties!
Ja esi nolēmis izteikt bildinājumu, ir laiks izvēlēties saderināšanās gredzenu. Atrodi kādu no mīļotās esošajiem gredzeniem un pie juveliera noskaidro tā izmēru. Tagad vari droši veikt savu izvēli. Uzticies savai sirdij! Tu pazīsti gan savas mīļotās gaumi un stilu, gan jūti, kāds gredzens viņai piestāvēs vislabāk. Ja tu patiesi mīli savu topošo sievu, viņai patiks arī izvēlētais gredzens. Lai Tev veicas!

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits