Padari ziemu krāsaināku ar Ecco Colours!

15.11.2016

Dāņu apavu zīmols ECCO šīs ziemas sezonā iedvesmo sievietes ļauties krāsām, piedāvājot apavus pamanāmos toņos, kas ir pielāgojami dažādām dzīves situācijām un noskaņām.

Kolekciju ECCO SOFT 3 veido apavi četrās krāsās - dzeltenā, sarkanā, zilā un gaiši pelēkā. Apavu materiālā ir iestrādāts adīts audums, kas padara šos apavus īpaši ekskluzīvus. Apavu zole ir veidota pēc Rudens/Ziemas tendencēm - tā ir vizuāli apjomīga, taču pēc sajūtām viegla un izturīga.

Pateicoties apavos iestrādātajam adītajam audumam, tavas kājas ilgstoši būs siltas arī tad, kad sals kniebs degunā. Apavi ir komfortabli un viegli, dodoties ikdienas gaitās. Kājas tajos nenogurst, jo pēdas izliekums garantē ērtu sajūtu ilgam laikam. Apavi būs perfekti piemēroti pastaigām pa nelīdzenām virsmām - piemēram, meža takām, jūrmalu un tamlīdzīgi. Tie ilgstoši pasargās kājas sausas no nokrišņiem un peļķēm.

Šos apavus lieliski papildina soma ECCO SP2 Medium Doctor’s Bag, kas ir īsts dāņu minimālisma paraugs. Rudens/Ziemas krāsaino ECCO apavu kolekcijā iekļauti arī jaunie ECCO SHAPE PONITY BALLERINA apavi - no augstākās kvalitātes zamšādas, ar izturīgu ādas oderi - tie būs lieliski piemēroti, kad caur ziemas sniegu beidzot būsi nokļuvusi savā birojā un vēlēsies pāraut kājas. Izvēlies košu un stilīgu akcenu - ECCO!

Kolekcija radīta ierobežotā daudzumā, tāpēc nekavējies un dodies uz ECCO veikalu jau šodien - padari savu ziemu krāsaināku un iepriecini sevi ar ECCO SOFT 3!

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits