Tuvojas Rīgas modes nedēļa

28.09.2016

25. jubilejas Rīgas modes nedēļā, kura norisināsies no 27. oktobra līdz 2. novembrim, savas 2017. gada pavasara/vasaras sezonas pret-a-porter apģērbu kolekcijas, kā ierasts, prezentēs gan Latvijas, gan ārvalstu dizaineri. Modes sesijas programmā ir paredzētas arī vīriešu un bērnu apģērbu skates, tematiskie pasākumi, kas saistīti ar jaunākajām tendencēm apakšveļas un aksesuāru modē, kā arī neskaitāmas prezentācijas un ballītes.

RIGA FASHION WEEK profesionālo skašu programmas ietvaros tiks prezentēti plaši pazīstami Latvijas modes zīmoli: M-Couture, NÓLÓ, Amoralle, Katya Katya Shehurina, Anna Led, One Wolf, Paviljons, Deeply Personal, Natālija Jansone, Narciss. Šajā sezonā sarakstu papildina arī perspektīvā jaunā dizainere Evija Šaitere un sevi jau pieteikusī modes māksliniece Indra Miklāva, kura iepazīstinās ar savu jauno zīmolu Talented. Savukārt aktuālos tērpus no jaunajām bērnu apģērbu kolekcijām rādīs zīmoli Lazy Francis, Paade Mode un Aristocrat Kids.
 
Jau 12 gadus RIGA FASHION WEEК ir galvenais notikums modes industrijā ne tikai Latvijā, bet visā Eiropas ziemeļu un austrumu daļā, ik gadu atklājot jaunus talantīgus dizainerus un popularizējot Latvijas modes māksliniekus starptautiskā mērogā.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits