Startējis Rīgas stila pavēlnieks

22.09.2016

16. septembrī ​tika atklāta raidījuma Rīgas stila pavēlnieks 5. sezon​a​ , kurā sacentās ​ Nastya Nastya​ ​ un ​ Rojs Rodžers Linkevičs​. Ar divu punktu skaitu ​ Rojs​ ir vadībā. Atklāšanas raidījuma tēma un stilistu uzdevums bija: 100 eiro kategorijā - "Rīgas stila pavēlnieks apmeklētājs"; 250 eiro kategorijā "Aminatas ielu stils" un 500 eiro kategorija "Aminatas skatuves tēls". Tērpu komplekti tika izveidoti modes un izklaides centrā Rīga Plaza.​

100 eiro kategorijā stiliste Anastasija Paškēviča izvēlējusies aktuālo austrumu stilu, kas izpaužas velkot bikses zem kleitas. Kleita ir 60.gdu siluetā ar ziedu motīviem, svarīgi, ka tērpā nav jūtama atklāta seksualitāte. Stilise skiadro, ka ar šādu tērpu, tā nēsātāja nepazudīs pūlī, bet gan izcelsies ar orģinalitāti. Savukārt stilists Rojs Rodžers tēlu veidojis bezrūpīgu - vīrišķīga tēla augšdaļu, kas neizceļ sievietes figūru. Taču zābaki ir pretstats, tie ir pieguļoši un sievišķīgi. Arī Aminata atzinās, ka tieši ar šiem zābakiem pavisam nesen papildinājusi savu garderobi. Tēls veidots ar domu, lai sieviete jūtas ērti un brīvi. Stils iedvesmots no trendu karalienes – Kylie Jenner.

250 eiro kategorija – Aminatas ielu stils. Stiliste Anastasija Iedvesmu šim tērpam ir smēlusies no Ņujorkas ielu stila. Tērpā izmantotais krekls, ko var vilkt dažādos veidos, šobrīd ir ļoti aktuāli un mūsdienīgi. Šajā stilā krekls ir uzvilkts otrādāk. Stiliste skaidro, ka spilgtākais akcents tērpā ir aktuālā soma. Savukārt stilists Rojs Aminatas tērpu veidojis no tā, kā viņa varētu izskatīties brīvdienās. Šis ir kā pidžammas stils, kurā atspoguļojas apzināta vienaldzība un bezrūpība. Šāds stils iemieso pārliecību, ka valkātājs izskatās stilīgi un lieliski.

500 eiro kategorijā stiliste Anastasija Aminatas skatuves stilu veidojusi kā Bārbijai, Merlinai Monro. Šis tērps ir vizuāli draudzīgs, tas ir pretstats Aminats skatuves stilam, tāpēc, ka Aminata savā skatuves stilā izmanto tumšas krāsas. Stiliste tērpā vēlējusies atspoguļot gaišu un jauku tēlu. Savukārt stilists Rojs skatuves tēlu Aminatai veidojis roka stilā. Kā akcentu stilists ir izmantojis ķermeņa rotu, masīvus zābakus, ar svarovski detaļām. Piemeklētais vīriešu krekls ar novelkājuma efektu, lieliski iederas roka stilā. 

Dalībniekus vērtēja eksperti: stiliste Anita Altmane​, modes dizainers ​ Gints Bude​ un dziedātāja ​ Aminata.​

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits