Viss kustībā: Tamaris T-Collection

21.07.2016

Jaunā produktu sērija koncentrējas uz Athleisure tendenci, kas apvieno sportu un atpūtu, turpinot attīstīt koncepciju par kedām vēl tālāk. 2017. gada pavasara/vasaras sezonai Tamaris piedāvā absolūti jaunu sēriju T-Collection. Jaunās produktu sērijas centrā ir šobrīd ļoti aktuālā Athleisure koncepcija, kas izpaužas plašā jaunu krāsu un materiālu daudzveidībā.

Sērijā tiek piedāvāti 20 novatoriski modeļi, kas ļauj Tamaris saviem pircējiem un partneriem piedāvāt plašu produktu klāstu šobrīd strauji augošajā segmentā. T-Collection ir vēl viens signāls par Tamaris novatorisko, uz tirgu orientēto pieeju.

Tamaris jau veiksmīgi paplašinājuši savu kedu biznesu. Tagad, ieviešot jaunu produktu sēriju, Tamaris sper soli tālāk. Visi runā par Athleisure – Tamaris ne tikai paņem šo sportisko tendenci, bet nepārtraukti attīsta to vēl tālāk. “Tamaris pārstāv modi un valkājamu sportiskumu, kas pārnesams uz valkāšanu ikdienā.” Kā norāda Wortmann group vadītājs Jenss Beinings (Jens Beining), galvenais jaunās sērijas vēstījums ir “Fashletics”, proti, modes apvienošana ar sportiskumu.

Aktuālie skriešanas apavi uz platformas ir jauni un progresīvi, kamēr ērtās šņorējamās kedas ir klasiskākas, bet tāpat pietiekami modernas. Ļoti daudzpusīgi sevi piesaka tādi materiāli kā tīkls un neoprēns, koncentrējoties uz atlētiskumu un vieglumu. T-Collection mīlestību pret detaļām demonstrē stilīgās apavu virsmas no džinsa, uzšuves un iegriezumi ar lāzeru. Atrodamas arī sevi pierādījušās Tamaris ādas kvalitātes. Tomēr tagad tās kombinē ar elastīgām ārējām zolēm, kas ir spalvas vieglumā.

Lai skaidri akcentētu T-Collection atšķirīgumu no pārējās kolekcijas, Tamaris ir ieguldījuši līdzekļus jaunā dizaina komandā un meklē aizvien jaunus avotus. Filozofija ir vienkārša: ieviest aktuālās modes tendences ražotnēs, kas specializējas sporta apavu tehnoloģijās. T- Collection galvenā un izteiktākā izpausme ir sporta un modes simbioze. 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits