KENZO + H&M: rotaļīgas enerģijas pasaule un mīlestība pret modi

27.05.2016

H&M ar prieku paziņo, ka nākamā dizaineru sadarbība būs ar KENZO — spilgts un rotaļīgs Parīzes modes nams, kurš lieliski tver globālās kultūras enerģiju, lai radītu savu unikālo un jauneklīgo noskaņu. Radošie direktori Kerola Lima (Carol Lim) un Umberto Leons (Humberto Leon) ienesīs KENZO garu arī H&M, veidojot kolekcijas sievietēm un vīriešiem, kā arī aksesuārus.

KENZO x H&M kolekcija vairāk nekā 250 īpaši izraudzītos H&M veikalos visā pasaulē un arī tiešsaistē būs pieejama 2016. gada 3. novembrī. Kopš pievienošanās modes namam 2011. gadā, Kerola Lima un Umberto Leons ir izveidojuši savu modes koncepciju ar kolekcijām, kuras raksturo izteiksmīgas krāsas un spilgtas audumu uzdrukas, kuras var skatīt augsta līmeņa skatēs, sadarbībās ar māksliniekiem un radošās digitālās kampaņās.

Globālas vēsmas un tradicionāli elementi tiek kombinēti un sapludināti ar ielu modes enerģiju, rezultātā radot kolekcijas, kuras ir gan iedvesmojošas, gan pieejamas faniem visā pasaulē. KENZO radītā mode pauž brīvību, prieku un individualitāti ikvienam. „Nevaram vien sagaidīt, kad ikvienu varēsim iepazīstināt ar KENZO x H&M pasauli, kas izstaro radošumu, prieku un mīlestību pret modi,” stāsta H&M radošā konsultante Anna Sofija Johansone. „Šajā sadarbībā ar H&M mēs vēlamies domāt plaši, nojaukt robežas un ikvienam visā pasaulē piedāvāt KENZO enerģiju,” teic KENZO radošie direktori Kerola Lima un Umberto Leons. 

 
Komentāri [1]
 
+0
Izklausās ka ši būs ļoti interesanta kolekcija.. ;) Gaidīšu :)
27.05.2016 20:47 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits