Vagabond Stokholmas stils

31.08.2015

Vagabond jauno apavu kolekciju iedvesmojusi Stokholmas mode, kas apvieno minimālus griezumus un sporta apģērbu ietekmes, kuras ļaus tev lieliski izskatīties gan šajā sezonā, gan arī turpmāk. 

Šosezon Vagabond ir aizņēmies vienu no zīmola iemīļotākajiem siluetiem – biezo zoli – un pievienojis to jaunai un negaidītai klasikai, piemēram, stilīgiem elastīgiem modeļiem un potītē pieguļošiem zābakiem, ko iedvesmojuši 70. gadi. Pēc tam siluets ir pielāgots sievišķīga griezuma zābakiem ar smailu purngalu. Klasiskajām kurpēm jeb brogiem un zābakiem dažas no stila niansēm ir aizgūtas no zēnu garderobes. 

Apavu modeļi viņam ienes vasaras nevainojamo minimālismu jaunajā sezonā. Klasiskos modeļus raksturo relaksēta sajūta un smagnējākas zoles, iztēlojieties loferus, monkus un klasiskos brogus līdzās puszābakiem un šņorējamiem zābakiem. Klasisko modeļu klāstu atsvaidzina jaunas, greznas ādas kedas, radot vienlaikus sportisku un elegantu izskatu. 

Aksesuāru sērijā apvienojām luksusu un sportiskumu. Sākot no ietilpīgām unisex mugursomām līdz mazām somiņām un plecu somām, spīdīga āda tiek kombinēta ar ikdienai piemēroto neilonu un neoprēnu. 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits