Rīgā atgriežas pasaulē pieprasītais modes zīmols Esprit

18.09.2014

17. septembrī tirdzniecības kompleksā Spice norisinājās starptautiskā modes zīmola Esprit veikala atklāšanas svinības, kuras baudīt kuplā skaitā bija ieradušies gan mediju pārstāvji un blogeri, gan arī industrijas pārstāvji un vietējā mēroga slavenības, kā arī zīmola vadītāji. Krāšņā pasākuma ietvaros modes gardēži varēja nodoties nesteidzīgai veikala interjera un zīmola jaunāko rudens-ziemas sezonas kolekciju novērtēšanai veselu 200m2 platībā, kā arī baudīt izmeklētas uzkodas un dzērienus mūsdienīgas mūzikas pavadījumā.

Kā pasākuma centrālais izklaides elements viesiem tika piedāvāti īsti glezniecības paraugdemonstrējumi mākslinieces - modes ilustratores Alīnas Grīnpaukas izpildījumā, kura vakara gaitā radīja veselus divus mākslas darbus, iedvesmu gūstot no Esprit jaunāko kolekciju kampaņas fotogrāfijām, kas pauž pārliecinošu dabiskuma un individualitātes klātbūtni.

 

Par svinību muzikālo noformējumu rūpējās pieprasītais klubu mākslinieks DJ Vortex, kas apmeklētājus izklaidēja ar modernu nu disco/lounge mūzikas izlasi, pielāgojot to veikala jauneklīgajai koncepcijai un oriģinālajam "bāku veikalu" jeb Lighthouse stores stilā ieturētajam interjeram. Tāpat kātesošie varēja baudīt arī vilinošo iepirkšanās burvību, iegādājoties Esprit jaunākās kolekcijas ar īpašu atklāšanas svētku atlaidi. 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits