T-kreklu sērija RIGA/SNAP

25.07.2014

Šogad dibinātais uzņēmums SIA H.R.V. Apparel sācis ražot t-kreklus sērijā RIGA/SNAP, par konceptu izmantojot Rīgas foto momentuzņēmumus. Sadarbojoties ar dažādu nozaru vietējiem profesionāļiem, māksliniekiem un ražotājiem, ir tikuši radīti vīriešu un sieviešu t-kreklu dizaini ar 5 tematiskām apdrukām - Centrāltirgus, Street Art, Dzelzceļa tilts, Jūgendstils un Zaļā Rīga - tās ir mums labi pazīstamas un šķietami ikdienišķas vietas, ar kurām iepazīstinām Rīgas ciemiņus, bet Rīgas iedzīvotāji tās var ieraudzīt “citā gaismā” un iemīlēt no jauna.

Idejas autore Elīna Vanaga stāsta: „Piedāvājums ar Parīzes Eifeļa torņa, Sanfrancisko tilta vai citu pilsētu suvenīru apģērbiem ir liels, bet pie mums Rīgā bija grūti atrast ko tādu, kas patiktu man pašai - atbilstošā kvalitātē un izpildījumā. Tieši tāpēc pavasarī sāku strādāt pie šīs idejas īstenošanas. Tas sakrīt ar laiku, kad Rīga ir Eiropas kultūras galvaspilsēta, pilsētai un tās īpatnībām jeb raksturam tiek pievērsta daudz lielāka uzmanība un arī mēs paši, iespējams, vairāk lepojamies, vairāk skatāmies uz Rīgu. Vēlējos izveidot pietiekami personisku produktu ar “gabaliņu” Rīgas, kuru paņemt sev līdzi - piemēram, uzvelkot ikdienišķā gājienā pa pilsētu vai dodoties lauku piknikā, pasniedzot kā dāvanu ārzemju draugam vai vienkārši izmantojot kā naktskreklu ar skatu uz Rīgu.”

T-krekla dizaina sistēma ietver sevī arī RIGA/SNAP logotipu un QR kodu, kas aizved uz projekta mājas lapu un interneta veikalu - www.rigasnap.com. Projekta interneta vietnē atrodami asociatīvi mikrostāsti par katru no kreklu dizainos attēlotājām Rīgas vietām. Piedāvājumā ir sieviešu un vīriešu t-krekli S, M un L izmēros. Projekta veidotāji mērķtiecīgi strādājuši pie katras detaļas kreklu izstrādes procesā - tie ir vērtīgs dizaina objekts sākot no piegrieztnes, līdz pat iepakojumam un etiķetei, kuru droši var izmantot kā grāmatzīmi. Piegrieztnes veidošana, kreklu šūšana un ražošana notiek Latvijā, un apdrukas procesā tiek izmantotas ekoloģiski sertificētas krāsas.  

Šobrīd RIGA/SNAP krekli nopērkami veikalos TASTE LATVIA Galerijā Centrs un Spicē, veikalā 8ROOMS Galerijā Rīga, dizaina kafejnīcā un veikalā MĀKONIS Vecrīgā, suvenīru veikalos LookAtRiga un ETMO.

Drīzumā sāks darboties arī RIGA/SNAP interneta veikals www.rigasnap.com. Kreklus var aplūkot mājas lapā, kā arī Facebook platformā www.facebook.com/rigasnap.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits