Apavu zīmols ELĪNA DOBELE startē Kanādas modes tirgū

14.04.2014

Šī gada martā Toronto modes nedēļas World MasterCard Fashion Week ietvaros norisinājās modes skate, kurā sadarbībā ar Kanādiešu modes zīmolu Thomas Bálint tika prezentēti jaunākās kolekcijas apavi no Latvijas apavu zīmola ELĪNA DOBELE. 

Thomas Bálint kolekcijas apģērbi tika papildināti ar ELĪNA DOBELE vīriešu apaviem no gaidāmās rudens / ziemas 2014 / 2015 kolekcijas. 

Līdzīgi kā ELĪNA DOBELE apavi, kuros apvienots pārdomāts, lakonisks dizains, augstākās kvalitātes materiāli un tradicionāla lēna roku darba apavu izgatavošanas tehnolkoģija, Thomas Bálint radot apģērbus domā par dizaina ilgtspējību un ražošanas ētiskumu. Tieši tādēļ Thomas Bálint uzaicinaja Elīnu Dobeli piedalīties kopējā skatē Toronto modes nedēļas ietvaros, abi zīmoli papildina un izceļ viens otru. 

Michael Thomas Bálint jau 6 gadus veiksmīgi strādā dzimtajā pilsētā Toronto, Kanādā. Kaut arī viņš studēja tēlniecību, tomēr izvēlējās kļūt par modes mākslinieku. Tērpu dizaina radīšanas procesā Michael Thomas Bálint gūst pamatu idejām no savām ungāru dzimtas saknēm un vecmātes, kura bija tērpu modelētāja un šuvēja. Katrā viņa kolekcijā ir netiešas atsauces tērpos, kuru iedvesma ir vecmātes stāsti un 50to - 60to gadu piegrieztnes.

Kanādiešu dizieneris ir ieguvis starptautisku atzinību un viņa zīmola apģērbus tirgo Vācijā, Japānā, ASV un citur. Thomas Bálint pirms diviem gadiem nolēma atvērt konceptuālu veikalu, kurā iespējams iegadāties jauno dizaineru apģērbus, aksesuārus. No janvāra Thomas Bálint veikalā nopērkami arī ELĪNA DOBELE apavi.  

Aplūko skates video:

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits