Vidzeme Fashion show

19.03.2013

Vidzeme Fashion show tiek rīkots jau trešo gadu, pulcējot kvalitatīvas un inovatīvas modes cienītājus. Šogad pasākums notiks 20.aprīlī Valmierā. Uzsvars tiks likts uz Latvijas dizaineru vārdiem un panākumiem. Vārds šovs sevī ietvers ne tikai svaigākās modes vēsmas no Riga Fashion Week un Riga Fashion Mood skatēm, bet arī unikālu deju programmu, mūziķu uzstāšanos, showroom aksesuārus, vakara izlozi apmeklētājiem un pats galvenais - labi pavadītu vakaru kopā ar līdzīgi domājošajiem interesentiem.

Publicitātes foto no Danas Šeļmanovas-Plešas kolekcijas "Wild At Heart"

Vidzeme Fashion show piedāvā apmeklētājiem iepazīties ne tikai ar Latvijas labāko dizaineru kolekcijām, bet dod iespēju jaunajiem dizaineriem sevi pirmo reizi parādīt plašākai publikai. Šogad Vidzeme Fashion show varēs redzēt Danas Šeļmanovas-Plešas radīto kolekciju "Wild At Heart". Kolekcija ir stāsts par dzīves baudītāju, izmantojot vieglus, vasarīgi raibus audumus, dizainere rada bohēmu un brīvdienu sajūtu.

Savu dalību Vidzeme Fashion show 2013 apstiprinājusi arī valmieriete Inga Berga Bīriņa. Jaunās kolekcija "BIOBI" prezentācija tiek veidota sadarbībā ar Salonu "DĪVA" - Evita Strādere un salona kolektīvs veidos matu sakārtojumus un make-up, kas īpaši radīti tieši "BIOBI" kolekcijai, modeļu lomā iejutīsies Modes un stila studijas "KIRA" meitenes un īpašs priekšnesums tiks sniegts no Deju studijas "JUSTIFY" meitenēm (vadītāja Olita Šarlāne). Vakara īpašais viesis būs mūziķis Dons. Līdz šim pasākuma organizatori ziņojuši, ka savu dalību pasākumā apstiprinājusi dizainere Zane Zaharova, Agnese Eiduka un zīmols Leny Tomy Factory.

Ieskaties www.vidzemefashion.lv

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits