baneris?
Nosūtīt šo saiti draudzenei

Cosmo ziņas

RSS

Cosmo aptauja

Vai tu daudz saproti no tehniskām lietām?

Sarunas / Vīrieši / Mīlestība
Autors Ziņa

2010-07-31 19:00

Kā Tu saprati, ka esi no tiesas iemīlējusies? Ka tās nav tikai stipras simpātijas? Kas ir tas, kas pasaka priekšā? Varbūt konkrētas sajūtas?

Lai kā es censtos,nevaru tikt skaidrībā ar savām jūtām.. Varbūt esmu tikai uz sliekšņa, starp mīlestību un simpātijām.. :-/

2010-07-31 19:04

Iespējams, ka man tā pirmā mīlestība, tāpēc vēršos pēc padoma..

2010-07-31 19:04

Nez, nekad neesmu par to filozofejusi, to vnk juut..
Pa manam, ja rodas shadas pardomas, tad taa vel nav milestiba, jo ja mili, tad shaubu nav..Taa kaut kaa..

2010-07-31 19:07

Ir iemīlēšanās un ir mīlestība.
Iemīlējos es daudz un bieži.
Un domāju, ka mīlēt es arī varētu ne vienu vien, jo neticu tam vienam īstajam. Tā ir tikai apstākļu sakritība,ka tas ir viņš.

2010-07-31 19:13

es arī ilgi mocījos,jo nespēju tikt galā ar vecajām jutām un ļauties jaunajām ...

tagad esmu tikusi galā ar visu veco un cenšos saglabt to,mīlestību,kura man tagad ir parādījusies,jo es ar savu netikšanu galā,iespējams,ka esmu iznīcinājusi mīlestību no otra cilvēka..

bet vispār jau saka,ka puisim ir meitene jāmīl,bet meitenei puisim tikai jāpatīk :-D

2010-07-31 19:15

"Bija tas teiciens,ja es tevi nemīlu tā kā tev to gribētos,tas nenozime,ka nemiilu tevi no visas sirds""

Tas manuprāt ir tik atšķirīgi,katram,ka nav tadas vienas formulas,nu nemīl visi vienādi,tev pašai javadas pēc savam izjuutam!es atri piekeros cilvekiem tapec varbuut biezi skiet,ka esmu iemiilejusies,bet pec laika saprotu,ka nekaa..

2010-07-31 19:16

Avanturite-man loti patik tava bilde-"meitene ar perles auskaru"!!
Katram ta iemilesanas un sapratne ,kas ir milestiba- ir dazada!Cik cilveku -tik variantu!! :-)
Man ,piemeram, liekas ,ka var milet vairakas reizes muza!Es pat domaju ,ka var milet vairakus cilvekus -viriesus!!! :-P (vienkarsi savadak)
Cits teiks ,ka var milet tikai vienreiz un viss!!! |-)

2010-07-31 19:17

ups,to teicienu gribeeju nodzeest! (t) :-D

2010-07-31 19:17

Atvainojos-Avanturine!!!

2010-07-31 19:21

Es gribeju piebilst-ka man loti patik iemilet!!!Man liekas -ka ta sajuta ir vienkarsi kolosala-tas skudrinas utt!
Es domaju , ta ir dieva davana,ka cilveks spej milet!!!Es zinu tik daudz cilveku ,kas velas ,lai vinus mil,bet pasi... :-( !

2010-07-31 19:30

Ne pa tēmu-Avanturīne man ļoti patīk tava bilde :-) Esmu skatījusies arī filmu,mmm (l)

2010-07-31 19:34

Ponij-man filma ari loti patika!!! (l)

2010-07-31 19:43

Man arī šāda veida pārdomas bijušas bieži. kad bija 17 un draugs atzinās mīlestībā..atceros pierakstīju memuārus dienasgrāmatā apcerot šo visu. tobrīd es secināju, ka nezinu. Nezināju vai mīlu, tāpat kā nezināju pareizās atbildes ķīmijas kontroldarbā. Bet vai tas nozīmēja, ka nemīlēju? Nē.. es mīlēju, un stipri. Visskaidrāk to apzinājos, kad viņu zaudēju. Bet viss kas notiek, tas notiek uz labu. Tomēr tagad skaidri un nešauboties varu viņu dēvēt par savu pirmo mīlestību..

2010-07-31 19:57

nūu, tu visu laiku gribi būt ar to cilvēku, patīk viss, ko viņš dara, ļoti patīk kā izskatās, stipri apvainojies, ja viņš neuzraksta vai nepazvana - tā apmēram izpaužas iemīlēšanās. :D
Vispār, man savējo atlika pirmo reizi noskūpstīt, kad es sapratu, ka esmu iemīlējusies līdz ausīm :D

2010-07-31 20:06

Paldies par jūsu domām un viedokļiem! :-)

Savas muļķības dēļ esmu palaidusi garām daudz iespēju attiecībā uz šo cilvēku, īpaši tagad, kad iespējams viņu vairs neredzēšu, jo būs pavisam prom.. Tikai tagad, pēdējā mēneša laikā esmu sapratusi to, cik viņš man ir bijis īpašs, un, ka iespējams mīlu viņu, bet biju akla. :-(

2010-07-31 20:22

esmu iemīlējusies vienreiz, bet to uzriz jutu, tas bija kā kokains (l) :d tik tiešām nebija apetītes, nevarēju aizmigt, visu laiku domā par to cilvēciņu. Kad zvaniju vai sūtiju/saņēmu sms, kā arī pie tikšanās lidoja taurentiņi vēdarā. Bija vienalga kur atrodamies, ko daram, bet ja esam kopā, tad viss ir lieliski. tadgad to atceros ar plašu smaidu, ā bija kā paradīze, cilvēki pat apkārtējie teica, ka es lidoju. Tagad es mīlu, bet neesmu iemīlējuies un iespējam, tāpēc ka to esmu piedzīvojusi tikai vienreiz vai arī tāpēc, ka tas bija tik lieliski, es alkstu pēc šīm sajūtām atkāroti (l)

2010-07-31 20:22

Manuprāt,cilvēkiem pirmo gadu ir mīlestība.bet tas kas notiek vēlak ir tikai pieradums un aizraushanas

2010-07-31 20:32

To juut taa pat kaa tuvojoshos naavi! Nu vnk juut (l)

2010-07-31 20:33

Avanturīne kamēr viņš vēl nav prom, tev vēl ir visas iespējas to labot..tik uz priekšu :-)

2010-07-31 20:35

kad viņš kārtējo vakaru aizgāja mājās,sapratu,ka nespēju izturēt ne minūti,sarpatu,ka esmu iemīlējusies neprātīgi.

2010-07-31 20:36

to,ka mīlu sapratu pēc mazliet nepatīkama gadījuma,bija strīds diezgan nopietns no rīta skatījos uz viņu un sapratu,ka JĀĀ es viņu mīlu.

2010-07-31 21:23

man līdz šim ir bijušas tikai iemīlēšanās, mīlestību tādu īstu neesmu vel jutusi :-)

2010-07-31 21:28

es ar laikam vēl neesmu paspējusi iemīlēties....vai varbūt esmu? ;-)

nu man jau ar liekas, ka, ja pa īstam mīl, tad nevajadzētu rasties šādiem jautājumiem un šaubām (l)

2010-07-31 21:58

Bija vnk TĀ sajūta.Es to nevaru aprakstīt.Simpātijas man parasti ir tā-patīk,patīk,apnīk,pārdomāju,aizmirstu.
Ar mani šī brīža mīļumu tā nebija.Sākumā bija tās simpātijas,bet nebija apnikuma brīža.Tā vietā parādījās tāda superīga sajūta.Kaut kas vairāk par parastu ''man viņš ļoti patīk''.

2010-07-31 22:04

es gribētu tā pa īstam iemīlēties, bet nu nav un nav, jāgaida laikam īstais :-D

2010-07-31 22:17

gribas otru vislaik redzēt, iepriecināt, nedaudz mulstu cilv klātbūtnē, vnm pucējos uz randiņu, lai labi izskatītos, esmu smaidīga... nu vsp to tā nevar aprakst\it. ir tāda īpatnēja sajūta, ka bail otru pazaudēt(piem, izšķirties, kas slikts atgadīsie...)

Pievienot jaunu ierakstu

Lapas: 1 2

Jaunākās Tēmas | Komentāri

tvnet.lv
Mājas lapu izstrāde, Mediaparks.lv

Kontakti    Lietošanas noteikumi    Reklāma   Ziņo par kļūdām