Sarunas / Veselība / nepatīkams rīta pārsteigums
| Autors
| Ziņa |
|
2010-07-31 13:47
|
|
Šorīt sēdēju gultā, gaisma laikam kaut kā tā krita, ka pamanīju, ka man gurni vairs nav perfekti gludi. Nu vot tā, tas maita celulīts grib ķerties klāt arī man :-/ Mani pārņēma tāds šoks, pilnīgi vai raudāt sāku :-/ Gan par celulītu, gan to, ka nu vairs neesmu nekāds skuķis, bet nākas saskarties ar pieaugušo sieviešu problēmām. Nu jā, gadi iet, nav vairs 20, bet gan 26...
Nezinu pat, kur iet un skriet un ko darīt. Negribas vairs ne ēst, neko.
Ir tāds jēdziens kā celulīta depresija? :-P
Ieteikumi?
|
|
2010-07-31 13:49
|
1) sports
2) dzert daudz ūdens
3) A vitamīns
Un pats galvenais - neiespringt uz to ceculītu, jo ir daudz svarīgākas lietas pasaulē :)
|
|
2010-07-31 13:49
|
da nu.. man ar bišķi ir, ko tu pārdzīvo :-D pasmērē kādu krēmu tonusam
|
|
2010-07-31 13:51
|
Esmu dzirdējusi pa tām meduss masāžām,pati mēģinājusi neesmu, gan kāda paskaidros sīkāk. :-)
|
|
2010-07-31 13:53
|
no šitā vella var ļoti ātri atbrīvoties- sports, piem, man ļoti labi riteņbraukšana palīdz noturēt kājas rāmjos, daudz ūdens, kā jau te minēja, var visādus krēmus un skrubjus mēģināt, ar parastu dvieli berzēt... utt utjp
|
|
2010-07-31 14:00
|
sportiņš nenāktu par sliktu. ūdeni daudz neiesaku dzert, ja nav vēlmes, nevajag mocīt savas nieres :) vislabākais veids ir masāžiņas, piem, kad esi dušā ar ne pārāk rupju cimdiņu tā stiprāk pa sevi pabraukā, protams, uzsmērējot kādu želeju lai slīdamība labāka. Esmu gan šitā no riepas daļēji abrīvojusies gan no celulīta :) Varbūt arī pēc masāžas vari uzsmērēt kādu pretcelulīta krēmu, lai efekts patīkamāks un ātrāks, lai veicas
|
|
2010-07-31 14:02
|
Ak, dieniņ, man vnk dažkārt nav ko teikt... :-|
|
|
2010-07-31 14:06
|
murčiks tieši mana situācija :-/ man pilnīgi panika uznāca :%27-(
Sāku ar medus masāžu, eju kontrastdušā. Un tagad katru reizi dušā berzējos ar frotē dvielīti. Ir daudz, daudz labāk.Pazuda tas celtīts. Tagad vasarā vispār nevelku džinsus, mēģinu vairāk kustēties un dzeru daudz ūdens.
|
|
2010-07-31 14:07
|
Gučī? :D
|
|
2010-07-31 14:09
|
tiešām smieklīga diskusija.. nu gan..lai es sāktu bez maz raudāt par to, ka āda vairs nav perfekti gluda.. :-D
ēd veselīgi, kārtīgi sporto un kāda masāža vai kontrastduša un būs labi..
dzīvē notiek arī trakākas lietas par ko satraukties.. :-P
|
|
2010-07-31 14:13
|
Tas rakstības stils... Celulīts klāt un pasaules gals ar klāt... Neviens vīrietis negribēs, visa pasaule redz zem biksēm, ka man uz gurniem celulīts un tieši šorīt parādījies, tad jau drošvien tāāāds celulīts, ka vemt gribās... Nu jā, un, protams, labāk raudāt, nevis rīkoties! Labāk pazvani mammai un pajautā, vai viņai viss ok un kā viņa šodien jūtas...
Nu tas tā piemēram... Man jau it kā vienalga, bet nu nevajag jau pārspīlēt...
|
|
2010-07-31 14:14
|
gučī- sit pieci (l)
|
|
2010-07-31 14:20
|
Gučī jā varbūt rakstot ir pārspīlēts :-D
Bet nu man neliekas tas smieklīgi. Man ir tas pats, es ļoti satraucos par savu izskatu, tajā skaitā ādu un celulītu. Man ir svarīgi kā es izsktos, jo lielā mērā tas nosaka to kā es jūtos. Un man nav pofigs, jo tas ir mans ķermenis.
Es negribu attapties 40 gados sažuvusi kā rozīne vai izlpūdusi un tad raudāt krokodila asaras, par to, kur biju ātrāk un neko nedarīju.
|
|
2010-07-31 14:30
|
nu ja nav par ko citu uztraukties dzīvē tad drošivien jāsatraucas par tādu sūdu kā mazs celulīts |-)
|
|
2010-07-31 14:36
|
Chantelle - tur tā lieta, ka nevajag sēdēt un gaidīt, kad parādīsies, bet gan VISU laiku rūpēties par ādu! profilaktiski lietot celulīta krēmus utt, lai neattaptos..ups man ir celulīts un tagad es paraudāšu par to!
man arī patīk būt skaistai un patikt sev..tāpēc rūpējos par savu ķermeni, bet tik un tā esmu tikusi pie ādas negluduma..bet tas nozīmē, ka nevis šeit taisu diskusiju, ka pienācis pasaules gals, bet gan nu jau ar 2x lielāku sparu risinu šo jautājumu! :-P
|
|
2010-07-31 14:39
|
kancene es nezinu kā ir diskusijas autorei, varu atbildēt tikai par sevi. Mana dzīve ar nav rožu dārzs bez problēmām, bet jebkurā gadījumā par sievišķību netaisos aizmirst. Lai cik smagi strādātu, vai kādas problēmas man būtu nekad netaisos nolaisties tik zemu, lai nepievērstu uzmanību savam izskatam. :-)
|
|
2010-07-31 14:42
|
es ironizēju par to kādā formā pasniegta problēma..
bet dažām laikam nav lemts to saprast.
|
|
2010-07-31 14:42
|
_tequila_ pilnīgi piekrītu :-)
es celulīta problēmu atrisināju jau pie pirmajām pazīmēm :-D nesagaidot to brīdi, kad būs ielaists.
Nēesmu te vispār čīkstējusi, esmu no tām kuras dara nevis čīkst :-D
|
|
2010-07-31 14:57
|
kancene nu un tev labāk kļuva ar savu ironizēšanu? ;-)
Nu varbūt diskusijas autore ir pārāk emocionāls cilvēks, kurš visas lietas uztver saasināti. :-)
|
|
2010-07-31 15:03
|
un kas tur slikts ka es pasmīnu, varbūt meičuks apdomāsies un sāks likt dzīvē citas prioritātes, kas protams neizslēdz rūpēšanos par sevi un savu augumu :-)
paskat, viņai jau celulīta depresija piemetusies :-D :%27-( :-D
|
|
2010-07-31 15:11
|
guči - es ar tevi!!! :-P
galvenais - neraudat un negausties!!! vai tad pateicoties mazam celulītam (ko sākumā var noverst) tevi neviens nemīlēs? Man arī ir celulīts. Arī man sen jau nav 18. cenšos cīnīties, tikai apņēmnības brīžiem par maz. :-/ Un mans vīrietis ne vardiņu nav bildis vai raucis degunu. Kaut kur lasiju,ka lienot gultā viņi nemaz neredz to celulītu. :-D galvenais - tu laikus konstatēji!!! :-) tagad atliek rīkoties!!! ;-) Vienā krievu raidijumā stāstija, ka palīdzot maltā kafija. To pieliek pie skrubja vai kaut kā tā... Tur krieviski runāja. :-D Un baigi labi palīdzot.
|
|
2010-07-31 15:13
|
kancene :-D hahahaha es jau arī par to iesmēju (pie sevis)
Lai nu kā man tomēr patīk, ka latvijas sievietes satraucās par savu izskatu un ļoti rūpējas, tas arī uz pārējo eiropas sieviešu fona padara mūs fantastiskas (l)
Jo es nezinu kādas ir vācu sieviešu dzīves prioritātes, bet uz viņām paskatoties vēmiens nāk.
|
|
2010-07-31 15:18
|
mums tie vīrieši maz, tie paši kas ir-dzērāji vai geji vai aizbraukuši uz UK :-D konkurence milzīga uz ņemamu eksemplāru, tapēc arī rūpējas, nekas cits neatliek :-D
|
|
2010-07-31 15:19
|
Sāksim ar to, ka jau kādu laiku tā nav nekāda pieeaugušo sieviešu problēma, ceululīts mūsdienās parādās jau 14, 15 ...u.t.t vecām meitenēm dēļ neveselīga uztura, kā arī nepietiekamām fiziskām aktivitātēm :D Un, no kura vecuma sākas pieaaugušas sievietes vecums , ne jau 26 gadi? :D :D Šķiet, ka 26 gadi, tas ir pieklājīgs vecums, ja parādās celulītts, takā tev ir laimējies, ja tik vēlu parādījies :-P
Iesaku mazāk stresot un vairāk darīt, jo kā par brīnumu mūsu ķermenis arī noveco, tādēļ jārūpējās par to ikdienā, nevis tikai kad problēma jau klāt!
|
|
2010-07-31 15:28
|
kā tur bija tas teiciens :-D
"Vienmēr vajag izskatīties satriecoši, pat uz veikalu ejot, jo nekad nevari zināt kad satiksi īsto vīrieti un pat ja nesatiksi, tad vismaz kādai citai sievietei būsi sabojājusi garstāvokli" :-P
|
|
2010-07-31 16:43
|
Pie celulīta ir vainojama tikai un vienīgi nevesalīga pārtika!!! Un mazkustīgs dzīvesveids, vismaz manā gadījumā (s) ... šo ziemu sanāca nu ļoti rīt visādus čipsus, eļļā ceptus kartupeļlus, desas, Mcdonalda pārtiku un daudz , daudz sēdēt... pašas vainas dēļ. Uz pavasara pusi jau manīju pirmās celulīta pazīmes, kaut man tas zvērs nemūžam nebija bijis. Sāku dušā sevi masēt ar to pretcelulīta masieri, veselīgāk ēst un vairāk kustēties, kā arī vingrināt pakaļas rajonu, bet tas jau tā retāk sanāk - slinka esmu :-D ! Tagad, vai nu iedeguma dēļ tā liekas, vai savādāk, bet ir mazāk!
|
| |
|
|