Carnival Youth ieskandinās vasaras festivālu sezonu

20.05.2016

Atgriežoties pēc teju piecu nedēļu garās koncerttūres pa Eiropu, populārā pašmāju grupa “Carnival Youth” festivālu sezonu atklās Jūrmalā, kur savus fanus un atbalstītājus priecēs ar vienu no pirmajiem šīs vasaras koncertiem Latvijā. Par muzikālo noformējumu Majoru pludmalē visas dienas garumā rūpēsies dīdžejs Toms Grēviņš. Savukārt svētku kulminācijā ar īpašu koncertprogrammu uzstāsies estrādes dīva Laima Vaikule. Jūrmalas Kūrorta svētki apmeklējami bez maksas.

Jūrmalas Kūrorta svētku koncertam grupa “Carnival Youth” sarūpējusi jaunas un “dzīvākas” versijas populārākajām dziesmām no grupas jaunākā albuma “Propeller”, kas nav sastopamas nedz mūzikas straumēšanas serveros, nedz dzirdamas pašā ierakstā. Kā atzīst paši “Carnival Youth”, koncerts Jūrmalā tiek gaidīts ar īpašu nepacietību. Ne tikai pozitīvo emociju dēļ, ko sniedz vasara un jūra, bet arī tāpēc, ka liela daļa bērnības pavadīta tieši Jūrmalā, Mellužos. Šī tradīcija saglabājusies arī šobrīd, kad vasarā puiši mēdz iesēsties vilcienā, lai dotos uz Jūrmalu nopeldēties, uzspēlēt futbolu, ēst saldējumu vai lasīt mellenes. “Jūrmala man saistās ar vecajām, skaistajām dzelzceļa stacijām un saldējuma pārdevējām. Ar vasaras smaržu un peldbiksēm,” uz Jūrmalas Kūrorta svētkiem aicina Emīls no grupas “Carnival Youth”.

Vaicāti par tālākajiem plāniem, grupa “Carnival Youth”, atklāj, ka šo vasaru pavadīšot autobusā, ceļojot lielākoties pa Latviju. Puišus varēs sastapt dažādos pašmāju mūzikas pasākumos, savukārt jau jūnija sākumā jaunieši sniegs koncertu festivālos Francijā un Igaunijā. “Noteikti šovasar daudz laika pavadīsim ārpus pilsētas, kur mēģināsim noķert sauli un visu pārējo,” iecerēs dalās “Carnival Youth”.

Jūrmalas Kūrorta svētku laikā Jūrmalas pilsēta kļūs par īstu vasaras galvaspilsētu. 28. maijā visas dienas garumā pilsētā notiks vērienīgas aktivitātes, piedāvājot plašu izklaides programmu gan pieaugušajiem, gan bērniem. Majoru pludmalē uz lielās skatuves kāps populāri mūziķi un grupas, bet Dzintaru piekrastē norisināsies ZZ Festivāls, kura ietvaros spēlēs grupas “The Sound Poets”, “Triānas Parks”, “Olas”, igauņu mūziķi “Frankie Animal”, kā arī Edavārdi un Justs. Tāpat Festivālā notiks dažādas sportiskas izklaides jauniešiem un pasākumi bērniem. Savukārt Jomas ielā būs sarūpēti bagātīgi Jūrmalas restorānu garšu baudījumi un noritēs pašmāju labumu tirdziņš. Svētku laikā tūkstošiem jūrmalnieku dosies svētku gājienā, bet Horna dārzā uzstāsies dziesminieks Goran Gora un citi mūziķi. Kūrorta svētku kulminācijā gaidāma šīs vasaras krāšņākā uguņošana jūras krastā.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits