Jauns žurnāls kriminālistikas žanra cienītājiem: «Patiesie Noziegumi»

15.02.2016

Virtuozi sērijveida slepkavas, superbagāti mafijas bosi, visu laiku meklētākie noziedznieki, pasaules bīstamākās bandas, ģeniāli blēži un bezbailīgi afēristi – tādi ir jaunā žurnāla «Patiesie Noziegumi» galvenie varoņi. No otras puses, izmeklētāji, detektīvi, policisti, kriminālistikas eksperti, psihologi un mediķi, kas pēta, analizē, tvarsta, sēdina un nogalina.

No februāra kioskos un lielveikalos varam meklēt pilnīgi jaunu, vēl nebijušu žanru žurnālu tirgū. Jaunais izdevums iznāks reizi divos mēnešos, tas būs 80 lpp. biezs, un to varēs arī abonēt portālā www.abonesana.lv.

Īpašs šis žurnāls ir ar to, ka tajā būs tikai un vienīgi 100% patiesi noziegumu apraksti, ilustrēti ar unikālām fotogrāfijām, detalizētām nozieguma vietu shēmām un autentiskām izdzīvojušo liecībām. Noziegumi, kas notikuši dažādos laikos, dažādās pasaules vietās, tajā skaitā Latvijā, parāda sabiedrību arī no tumšās puses, ļaujot izprast procesus, kas nezinātājam sākotnēji šķiet mistiski vai fantastiski.

Žurnālu pēc Imagine Publishing licences izdod SIA «Aģentūra Lilita», kas pazīstama ar žurnāliem Lilit, Cosmopolitan, GEO, FHM, Copes Lietas, Nezināmā Vēsture un citiem.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits