Īpašais seanss filmai "Cilvēks, kurš izdzīvoja"

12.01.2016

Šī gada 20. janvārī 18:50 k/t “Kino Citadele” notiks Kinoblogeru īpašais pirmizrādes seanss gada lācīgākajai filmai “Cilvēks, kurš izdzīvoja”!

Visticamāk, ka ikviens, kuram kādreiz ir sanācies paviesoties plašajās interneta dzīlēs, kaut reizi būs saskāries ar kādu no bezgalīgi daudzajām “Leonardo Di Kaprio + Oskars” joku variācijām. Tā nu tiešām ir sagadījies, ka nominēts prestižajam apbalvojumam Leo ir bijis vairākkārt, bet vienmēr kāds cits ir pamanījies pielikt kāju viņam priekšā. Bet Leo nav jābēdā, jo filma “Cilvēks, kurš izdzīvoja” (The Revenant) ir viņa, iespējams, līdz šim labākā iespēja tikt pie zeltītās statuetes, reizi par visām reizēm liekot jokiem par Oskaru doties pensijā.

Pamests smagi ievainots pēc lāča uzbrukuma un nolemts nāvei, mednieks Hjū Glāss ir spējis izdzīvot un tagad viņam ir tikai viens mērķis - mest izaicinājumu pirmatnējai dabai, bargajai ziemai un mežonīgajām ciltīm, lai atriebtos saviem pārdarītājiem...

Tikai gadu pēc tam, kad Alehandro Injaritu ieguva “Labākā režisora” Oskara balvu, viņš jau ir paspējis sagādāt nākamo un, pēc visa spriežot, tikpat sensacionālu (un skandalozu) veikumu kā “Birdman”. Ja Injaritu tiktu pie “zelta vīriņa”, tad viņš kļūtu par trešo režisoru, kuram tas būtu izdevies divus gadus pēc kārtas, bet filmas galvenajam operatoram Emanuelam Lubeski pie apvāršņa spīd pavisam ievērojams rekords – ja viņš iegūs Oskaru, tad viņš uzstādīs jaunu rekordu, jo kļūs par pirmo, kuram šajā kategorijā balvu ir izdevies gūt trīs gadus pēc kārtas. Un mēs pat vēl netikām līdz lieliskajam aktieru sastāvam, kur bez Di Kaprio mums būs iespēja redzēt Tomu Hārdiju, Donolu Glīsonu, Vilu Polteru un daudzus citus.

Šādu filmu vienkārši nedrīkst laist garām, un, protams, vislabākais seanss, kurā to skatīties būs Kinoblogeru un Cēsu Alus piedāvātais! Pirms filmas šoreiz uzzināsim par smagākajām un grūtākajam filmām kino vēsturē - un to bieži vien pārsteidzošajiem rezultātiem! Ļoti gaidām jūs šī gada 20. janvārī k/t “Kino Citadele”!

Biļetes jau pieejamas: https://www.forumcinemas.lv/Websales/Show/235818/

Facebook pasākums: https://www.facebook.com/events/1499563107014570/

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits