Izplatītākie iemesli, kāpēc pēkšņi zūd uzbudinājums

16.04.2015

Mēs ienīstam brīžus, kad uzbudinājums pazūd kā nebijis. Šķiet, tūlīt jau virsotnes tiks sasniegtas, bet... Kāpēc tā notiek, kāpēc bauda attālinās? Lūk, četri izplatītākie iemesli, kāpēc pēkšņi zūd uzbudinājums.

1. Priekšspēle kā sacensības.

Vairumam sieviešu priekšspēlei nepieciešamas vismaz 20 minūtes. Tikai tad tavs ķermenis sasniedz augstāko uzbudinājuma fāzi un klitors kļūst īpaši jutīgs. Ja priekšspēles laikā, stimulējot klitoru, sasniedz orgasmu, tas nozīmē, ka arī dzimumakta laikā sasniegsi to ātri un viegli. Ja vīrieši to zinātu, viņi priekšspēlei noteikti veltītu daudz vairāk uzmanības.

2. Ārēji traucēkļi.

Ja tiec iztraucēta seksa laikā, no orgasma droši vari atvadīties. Tāpēc neļauj, lai seksa laikā tevi traucē telefona zvani, mūzika vai kas cits. Tavas smadzenes seksa laikā spēlē svarīgu lomu, reģistrējot sajūtas un izstrādājot endorfīnus (laimes un labsajūtas hormonu) ķermenī. Katrs sīkums, kas novērš uzmanību, izsit tavas smadzenes no sliedēm. Tāpēc koncentrējies uz savām sajūtām - ja tevi kas neapmierina, vari sevi glāstīt pati vai palūdz partnerim nomainīt pozu.

3. Mazā vajadzība

Kad tavs vīrietis ir dziļi tevī, tu pēkšņi sajūti nepieciešamību pačurāt. Rezultātā tu sasprindzini muskuļus un nespēj sasniegt orgasmu. Tāpēc pirms mīlēšanās noteikti apmeklē tualeti. Tas tev arī palīdzēs izvairīties no dažādām urīnceļu infekcijām.

4. Pārāk biežas pozu maiņas

Erotiskā aerobika ir labs veids, kā uzturēt jūsu seksuālās attiecības svaigas un interesantas. Tomēr visas pozas izmēģinot vienā reizē, sasniegt orgasmu praktiski nav iespējams. Vienīgais veids, kā sasniegt labsajūtu, ir stimulēt punktus, kas tev sagādā īpašu patiku. Tāpēc ja nepieciešams, uzņemies vadību un vīrietim maigi parādi, kā un kur viņam vislabāk pieskarties.

 

 
Komentāri [1]
 
+0
kā padarīt to
06.10.2015 12:01 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!