Transcom piedāvā darbu jauniešiem arī bez iepriekšējas darba pieredzes

09.09.2015

Joprojām domā, ka nav iespējams atrast labu darbu, ja Tev vēl nav darba pieredzes? Pievienojies Latvijā vadošā zvanu centra Transcom Worldwide Latvia draudzīgajam kolektīvam un pārliecinies, ka viss ir iespējams!

Tu iegūsi:

  • vērtīgu pirmo darba pieredzi klientu apkalpošanas jomā lielā, starptautiskā uzņēmumā (Rīgā);
  • iespēju ērti apvienot darbu ar mācībām;
  • motivējošu atalgojumu, sociālās garantijas un papildu labumus, piemēram, iespēju regulāri apmeklēt sporta zāli bez maksas;
  • straujas izaugsmes iespējas – 96% grupas vadītāju ir sākuši savu karjeru pie mums kā klientu apkalpošanas speciālisti.

Ja tev ir labas latviešu un krievu valodas zināšanas un patīk darbs ar cilvēkiem, nāc strādāt uz Transcom Worldwide Latvia, pārējo mēs iemācīsim!

Lūk, ko par savu darba pieredzi Transcom Worldwide Latvia stāsta Sintija Jaspere (24 gadi), kura veiksmīgi apvienoja darbu ar studijām un pāris gadu laikā no klientu apkalpošanas speciālistes izauga par grupas vadītāju: “Jebkuru darbu apvienot ar mācībām ir izaicinājums, jo gan viens, gan otrs prasa daudz spēka un enerģijas. Taču šajā darbā liela priekšrocība ir maiņu grafiks un atsaucīgi kolēģi, ar kuru atbalstu es varēju saplānot savu grafiku tā, lai atliktu laiks arī gatavoties eksāmeniem un rakstīt studiju darbus. Savukārt, lai turpinātu attīstīties uzņēmumā, galvenais, manuprāt, ir pieņemt jaunus izaicinājumus, aktīvi darboties un nekautrēties kandidēt uz jaunām vakancēm”.

Piesakies darbam Trascom Worldwide Latvia un kļūsti par klientu apkalpošanas speciālistu, rakstot uz [email protected] vai zvanot pa tālruni 67060590.

Plašāku informāciju par uzņēmumu vari uzzināt šeit: www.transcom.com.

 

 
Komentāri [1]
 
+0
Vēl ir citi varianti kā jaunam cilvēkam nesēdēt uz vecāku kakla, nelokot muguru vagaru labā. Lielisks veids nelielu, tomēr reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība loterijās. Sākot no Facebook izlozēm, kuras organizē dažādas firmas pēc Like & Share principa, beidzot ar īstām ārzemju izspēlēm, kur gan jāņem vērā kāda atziņa - loterijas organizē peļņas gūšanai, viss process ir matemātiski izskaitļots un pamatots, lai galvenais ieguvējs būtu rīkotājs. Tomēr matemātikai var likt pretī tādu pašu matemātiku un tad jau izredzes gūt laimestu nosliecas par labu tam, kurš pēdējais pielietojis formulās balstītu taktiku dalībai uz nejaušību balstītā spēlē. Šobrīža aktualitāte ir koplikmes izdarīšana. Reāla shēma kā tikt pie pīrāga gabala, kuru sev cep loteriju organizētāji - līdzīgi kā tu pērc OCTA savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē lētāko piedāvājumu, loteriju brokeris piedāvā progresīvu veidu kā vienkārši cilvēki, apvienojoties grupās, vari būtiski palielināt savas izredzes laimēt tādās lielās loterijās kā EuroJackPot, PowerBall, EuroMillion utml. Šie ir šobrīd (visticamāk, pagaidām) vienīgie, kuri piedāvā tādu opciju kā "sindikāti", kuros apvienojas 100, 1000, varbūt pat vairāk interesentu un par vienādu summu iegādājas 1000, 5000, varbūt pat 10000-20000 loteriju biļetes, dramatiski palielinot izredzes tikt pie galvenā laimesta. Protams, paliek jautājums laimesta lielumā, kuru mēs pēc tam saņemam, bet ir jāpiekrīt, ka šāda riska sadalīšanas stratēģija, darbojoties līdzīgi kā apdrošināšana, pierādījusi sevi vairākkārt, nodrošinot iesaistītos ar varbūt ne pārāk lieliem, desmitos un simtos tūkstošos mērāmiem, bet tomēr jūtamiem ienākumiem. Ja kļuva interesanti, nāc un uzspēlē arī tu. Piereģistrējoties saņemsi loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/cw9c
08.10.2016 18:51 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits