Iznāks Galaxy S6 un Galaxy S6 edge

02.03.2015

Samsung Electronics laidis klajā jaunākos viedtālruņus – Galaxy S6 un Galaxy S6 edge. Tajos apvienoti augstākās klases materiāli ar modernākajām Samsung tehnoloģijām, tā radot jaunus dizaina un veiktspējas standartus.

Galaxy S6 un Galaxy S6 edge ir veidoti no metāla un stikla. Galaxy S6 edge ir pasaulē pirmais ekrāns, kam ir izliekta forma abos tā sānos. Ierīces korpuss ir veidots no šobrīd izturīgākā Corning® Gorilla Glass® 4 stikla, un ir pieejams vairākos krāsu toņos – baltā, melnā, zelta-platīna, topāza zilā un smaragdzaļā. Atspoguļojot dabisko gaismu, kļūst redzama stikla īpašā tekstūra.

Augstvērtīgo premium klases izskatu papildina arī pilnībā pārveidota un uzlabota lietotāja saskarne, kas ievērojami paaugstina ierīces funkcionalitāti un lietojamību. Tā vienkāršo aplikāciju lietošanu un ļauj dažādām funkcijām un iestatījumiem piekļūt vēl intuitīvāk.

Samsung Galaxy S6 un S6 Edge Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros būs nopērkams no 17. aprīļa. 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!