Latvijā pieejams pirmais Microsoft viedtālrunis – Lumia 535

06.01.2015

No 2015.gada sākuma Latvijā ir pieejams pirmais Microsoft Lumia viedtālrunis, budžeta klases Microsoft Lumia 535. Telefons ir budžeta klases viedtālruņa Nokia Lumia 530 turpinājums, kas iespēju ziņā ir pietuvojies augstāku klašu viedtālruņu nodrošinātajām funkcijām.

Microsoft Lumia 535 sniegs lielisku viedtālruņa pieredzi par unikālu cenu. Ierīce aprīkota ar Windows Phone 8.1 Lumia Denim operētājsistēmu, Snapdragon™ 200 četrkodolu procesoru un 1905 mAh akumulatoru augstas kvalitātes, ātras darbības nodrošināšanai. Iebūvētās atmiņas apjoms ir 8 Gb, ko ir iespējams palielināt līdz pat 128 Gb, izmantojot microSD karti. Tāpat pieejami arī 15 Gb OneDrive mākoņkrātuvē bezmaksas.

Microsoft Lumia 535 aprīkota ar 5 megapikseļu aizmugurējo kameru ar LED zibspuldzi un 5 megapikseļu platleņķa priekšējo kameru, kas nodrošinās augstas kvalitātes pašbilžu uzņemšanu un Skype zvanu veikšanu. Daudzveidīgai multimediālai pieredzei, Microsoft Lumia 535 aprīkots ar tādām lietotnēm, kā Bing vision, Creative Studio, Lumia Camera un Lumia Selfie. Lai uzņemtās fotogrāfijas būtu viegli pieejamas arī lietojot datoru, pēc to uzņemšanas, fotogrāfijas automātiski tiek saglabātas mākoņkrātuvē OneDrive.

Microsoft Lumia 535 ir aprīkots ar 5 collu qHD displeju, kas nodrošina kvalitatīvu tā satura nolasīšanu arī saules gaismā. Displeju pret skrāpējumiem pasargās Corning® Gorilla® Glass 3 stikliņš.

Telefonam piemīt mūsdienīgs un pārdomāts dizains, un tā ērtu un daudzpusīgu lietošanu nodrošina 5 collu lielais ekrāns. Microsoft Lumia 535 ir iespējams nomainīt aizmugurējo vāciņu, un tas tiks pārdots piecās dažādās krāsās: melnā, baltā, zilā, zaļā un oranžā.

Pēc patlaban pieejamās informācijas, Microsoft Lumia 535 aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijā būs 130 eiro. Par Microsoft Lumia 535 pieejamību aicinām interesēties mobilo tālruņu tirdzniecības vietās. Līdz mēneša beigām Microsoft Lumia 535 būs pieejams lielākajā daļā mobilo telefonu tirdzniecības vietu.

 

 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits