Jaunā Sony kabatas videokamera gatava visam!

29.04.2013

Dodies šovasar uz pludmali, rifu vai peldbaseinu ar jauno Sony kabatas videokameru, kas ir gatava visam! Ūdensizturīga līdz 10 metru dziļumam, jaunā plānā Handycam® HDR-GW66VE tāpat ir noturīga pret putekļiem, netīrumiem, -10C lielu salu un nejaušiem kritieniem vai triecieniem. Ja tu peldies, sauļojies vai slēpo – nav attaisnojuma atstāt kameru mājās.


Piemērota, lai fiksētu visus mirkļus ar ģimeni, ar viegli lietojamo Handycam® HDR-GW66VE ir bauda uzņemt plūstošu un vienmērīgus Full HD 50p video. Pateicoties augstas kvalitātes G objektīvam™ un Exmor R™ CMOS sensoram, jūs fiksēsiet dzīvīgu Full HD video un detalizētas fotogrāfijas pat telpās, apmākušās dienās vai mijkrēslī.  
Pat tālummaiņā uzņemtie materiāli izskatās skaidri un bez izplūduma, pateicoties SteadyShot aktīvajam režīmam, kas koriģē roku trīcēšanu. Jūs redzēsiet atšķirību ar vienmērīgākiem, profesionālākiem rezultātiem, kurus ir patīkami skatīties.    
Iegūt lieliskus pašportretus nu ir vieglāk nekā jebkad agrāk. Ērti novietota papildus ieraksta poga videokameras priekšā ļauj bez liekas taustīšanās uzņemt pašam sevi ar Handycam® rokas stiepiena attālumā.
Ja jums ir nopietnas kino ambīcijas, Handycam® HDR-GW66VE ieraksta video augstākās kvalitātes AVCHD formātā, lai vēlāk skatītos Full HD TV vai saglabātu Blu-ray Disc™. Un ja nevarat vien sagaidīt, lai dalītos ar atvaļinājuma atmiņām, izvēlieties tīmeklim draudzīgo MP4 formātu, lai bez problēmām augšupielādētu savos iecienītākajos sociālajos tīklos. Ar bezmaksas PlayMemories Home programmatūru datoram (lejupielādējama no Sony.net/pm) ir viegli pārvaldīt, rediģēt un koplietot klipus un fotogrāfijas, kas uzņemtas ar Handycam®.  
Ūdensizturīgā, putekļu, triecienu un sala izturīgā jaunā Sony Handycam® HDR-GW66VE Full HD kabatas videokamera būs nopērkama no 2013.gada jūnija beigām.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits