Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Hostels un couch surfing – jūsu pieredze

 
Reitings 1066
Reģ: 15.06.2016
Sveiki, mani dārgie draugi. Šodien es ar jums gribētu parunāt par dzīvi hosteļos. Kāda ir jūsu pieredze? Es neprasu stāstīt neko intīmu, interesē pārsvarā tikai dažās lietas.

Lieta tāda, ka es gribu pavasarī aizbraukt uz Parīzi, bet jau tagad saprotu, ka visdrīzāk nepaspēšu sakrāt nepietiekamo summu lai varētu rezervēt viesnīcu vai pat izīrēt dzīvokli Airbnb, jo cik es atceros viņiem daudzi Airbnb dzīvokļi ir pat dārgāki par numuriem viesnīcās. Pirms tam biju domājis iekārtoties darbā un pa dažiem mēnešiem sakrāt vismaz tūkstoti, bet tagad redzu, ka tas ir mazticami, ka es kaut kur tuvākajā laikā iekārtošos. Jo ir jau pagājušas gandrīz divas nedēļas bet uz manu CV vēstuli neviens joprojām tā arī nav atbildējis. :( Laikam tomēr tā visa darba būšana nav manējais…

Bet uz Parīzi pizģec kā gribas. Tāpēc sāku apsvērt domu paņemt tur hosteli vai piemitināties pie kāda couch surfera. Bet tā ka es gribu tur vēl pabildēties priekš Instagrama es domāju paņemt līdzi ceļojumā daudz apģērbu. Un tur tā apģērba būs eiro uz 300 minimums, jo man mājās ir kardigani, kuri maksā 60 eiro par eksemplāru un Hugo Boss žakete kura maksā 300+ eiro (protams, ka es to ņemu par daudz mazāko cenu, kad bija liela izpārdošana Stokmanā – bet tas neko jau nemaina, jo ja es pazaudēšu to žaketi, jaunā man izmaksās oho-ho cik). Nu un ir tā, ka es baidos, ka man to apģērbu hostelī var nozagt.

Vēl es ceļojumos parasti ņemu trīs tālruņus. Viņi nav dārgi, katrs maksā ap 150, bet var notikt tā, ka man baigi vajadzēs to otro vai trešo tālruni. Tāpēc es negribu, lai man to kāds nočiep.

1) Ko jūs darāt lai pasargātu savu apģērbu un mantas no zagšanas, kad mitināties hosteļos?


2) Kas, jūsuprāt, ir labāks – īrēt hosteli vai mitināties pie couch surf?


Brālis man neiesaka ne to, ne otro. Sāka, ka couch surferi ir viens kā otrs izvirtuļi, kuri mani izvāros, jo tā ir gejropa. Bet hostelī savukārt kad es gulēšu man var pārgriezt rīkli – un radīja man rakstu par vienu jukušo pensionāri no Krievijas – kaut kādu babušku kura 15 gadus slepkavoja savus īrniekus, sadalīja tos uz pusēm un pēc tam iznesa polietilēna maisos uz mežu.

3) Vai tā ir tiesa, ka hostelos ir grūti izgulēties? Es plānoju visu nakti tusēt un iet uz čuču muižu kaut kur ap deviņiem no rīta. Vai es varēšu pa dienu izgulēties vai arī tur dienas laikā ir par skaļu?

4) Kā hostelos pārģērbties? Es negribu lai nepazīstamie cilvēki redz manu desas gabalu.

Pagaidām tas būs viss. Ja jūs domājat, ka es jokoju, tad tā nav – man tiešam gribas uz Parīzi un man tiešam ir ļoti švaki ar naudu un es nezinu kad man uz to CV atbildēs.

Tā ka es būšu pateicīgs, ja kāda no jums tomēr atbildēs man uz šiem jautājumiem nopietni un padalīsies ar savu pieredzi (kaut vai PM veidā).

Paldies! XOXO
16.01.2018 18:04 |
 
Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Visu tekstu neizlasīju. Bet... Tu būtu superlabs mērķis kaut kādiem serial killers. Jo tu vienkāršu jautājumu izklāj savā 5 gadu pieredzē, uzskaiti savu mantisko īpašumu un pat liec bildes no dzīvesvietas, un savas bildes.
Kur paliek anonīma portālā burvība.?
Mēs par tevi zinām visu un par daudz. Reāli. Ja šeit būtu kāds maniaks, viņš ātri varētu sakopot visu vajadzīgo info.
Pašam neliekas, ka par daudz dalies?
-- šīs manas domas, ja cilvēks tiešām tāds būtu un nebūtu trollis vai ar 3 gadīga bērna fantāziju.
16.01.2018 18:20 |
 
Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Laikam tomēr tā visa darba būšana nav manējais…

Es plānoju visu nakti tusēt un iet uz čuču muižu kaut kur ap deviņiem no rīta.

Varbūt tā visa Gejropas lieta tomēr ir priekš tevis. Vismaz naudu dabūsi par kuru tusēt un nečučet. Jo citādi man tā bilde neliekas kopā.
16.01.2018 18:22 |
 
Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Sāka, ka couch surferi ir viens kā otrs izvirtuļi, kuri mani izvāros, jo tā ir gejropa.

Nu, ja tu neiesi mazgāties, tad pat tādi "prieki" tev nespīd.
16.01.2018 18:27 |
 
Reitings 1180
Reģ: 03.06.2017
BlackIce,tas čalis izplata savu identitāti netikai cosmo,bet arī citos latviešu/ārzemju forumos:-DPar ko tu runā?:-DManuprāt,jebkurš couch surfing lietotājs ierakstot Google ta čaļa vārdu/uzvārdu ieraudzīs viņa youtube/bildes un pats negribēs laist viņu pie sevis:-D
16.01.2018 18:52 |
 
Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
negribēs laist viņu pie sevis

Kaut kāds geju bordelis mož gribēs. Eiropai jau džindžeri patīk, sevišķi ar bārdu. "īsti veči". Citējot autoru. .
16.01.2018 18:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits