Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Colorfall un tamlīdzīgi lietusmēteļi

 
Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Ja man vēl nesen likās "nu kurš par tādu cenu ko tādu vispār pērk", tad nu sliecos uz to, ka man vajag:-D, cena gan joprojām ir krietni augstāka nekā man šķistu saprātīgi maksāt. Daudz braukāju ar riteni, man apnicis rudeņos un pavasaros visu laiku salīt, bet nevaru ierasties darbā kaut kādā makšķernieku apmetnī :-D.
BET - mani mulsina, ka nevaru atrast nekādas atsauksmes vispār! Etsy links nedarbojas, FB lapā atsauksmju sadaļa Colorfall lapai novākta, internetā arī neko neatrodu. To, ka smuki izskatīsies Instagram bildēs, es saprotu, bet par tādu cenu esmu gatava pirkt tikai, ja varēšu vismaz vairākus gadus reāli pa lietu arī valkāt un nesamirkt.
Vai te kādai tāds ir? Cik stipri tur lietu, kā ar kopšanu, kā ar kvalitāti, vai esat ar visu kopumā apmierinātas? Sevišķi interesē kā ir tām, kam ir tāds jau vairāk kā vienu sezonu. Vai savas īpašības ir saglabājis?
Varbūt kāda zina, kur vēl var dabūt sievišķīgus "uz auguma" lietusmēteļus? Es pagaidām atradu tikai šo: https://www.facebook.com/KidsMoods/posts/1936064766615861 Varbūt kādai ir tāds un var pakomentēt par kvalitāti?
17.11.2017 23:48 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
labak pasaki kur SNIEGA metelus dabut(l)
17.11.2017 23:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits