Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Skaists grims.

 
Reitings 605
Reģ: 09.04.2009
Esmu nolēmusi, ka vajadzētu iemācīties krāsoties vairāk par skropstu tušas uzklāšanu. Zinu, ka visus video var atrast netā, bet varbūt varat ieteikt kādu kosmētiku pirkti, lai panāktu skaistu make up. Interesē gan ādas tonim, vaigiem, acīm. Ko klāt zem meikapa un pa virsu visam kko smidzināt? Ko labāk izvēleties no lielā piedāvajuma klāsta? Neesmu gatava pirkt pavisam dārgos produktus.
17.10.2017 21:45 |
 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10482
Reģ: 29.01.2009
Vienkāršāk nav aiziet uz grima uzklāšanu un konsultāciju kādā skaistuma stendā Stockmann?
17.10.2017 21:49 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Piekrītu Scandinavian - patestēsi pie reizes produktus, lai redzētu, kas uz TAvas ādas izskatās labāk. Tikai nepērc visu, ko piedāvā. Varbūt vieglu "cushion" tonālo vai BB krēmu ādas tonim (ja vēlies, ko vieglu), vaigu sārtumu, ēnas. Zem make up es personīgi klāju mitrinošo, bet var praimeri, jo tas izlīdzina ādu un itkā paildzina noturību.
17.10.2017 21:54 |
 
Reitings 79
Reģ: 19.08.2017
Es krāsoties iemācījos vairāku gadu laikā. Sākumā arī pratu tikai basic lietas, nu jau varu smuki uzkrāsot acu ēnas kā profesionāle, konturēt seju un vēl visādas procedūras veikt.
Ar acīm ir tā, ka svarīgākais ir noteikt kāda ir tava acu forma, apaļas, mandeļu, uz leju vērtas, nokareni plakstiņi, utt. Un tad jāveido acu grims atbilstoši tavai acu formai. Pinterestā un youtubē ir pamācības. Tad jāiegādājas acu ēnu bāze obligāti, jo bez tās iztikt NEVAR. Jāskatās pēc tavas acu formas kādas ēnas lietot. Shimmery vai matte. Piem nokareniem plakstiņiem (kā man) nevar lietot shimmery ēnas. Toties nokarenus plakstiņus var pārvērst meistardarbā.
Tagad ir mode krāsot winged eyeliner, ar to ir jāuzmanās jo jāseko līdzi arī acu formai.
Vispateicīgākās acis ir mandeļu, jo internetā gandrīz visi makeup tutoriali ir mandeļveida acīm
Aij es varētu sējumu par šo sarakstīt :D
17.10.2017 21:59 |
 
Reitings 605
Reģ: 09.04.2009
Speciāli braukt uz Rīgu galīgi nevēlos, savā pilsēta nez vai kkas tāds normāls ir. Ir doma vēlāk iziet kādus make up kursus, tīri tikai priekš sevis, bet līdz tam vēl tālu, jo pagaidām daudz citas lietas jāizdara.
xo xo, varbūt vari ieteikt kādu kosmētiku tu pērc? Man arī ir nokareni plakstiņi, un apaļa seja. Gribētu iemācīties tieši izcelt acis, un vaigu daļu padarīt ne tik apaļu :-D
Zinu, ka tas aizņems daudz laika kamēr iemācīšos smuki visu uzklāt, bet domāju ja katru dienu kko pamēģināšu ka roka ar laiku pieradīs! :-D
17.10.2017 22:27 |
 
Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
ādas tips ir galvenais. Lai cik skaisti uzkrāsotas acis- neveiksmīgs tonālais to visu var sabojāt (vai nu par sedzošu vai par matētu, vai atkal spīdoša seja).
Kāds Tev ādas tips?
17.10.2017 22:44 |
 
Reitings 79
Reģ: 19.08.2017
Astrīda, acis var smuki izcelt ar jebkurām matētām ēnām, jebkuras firmas. Man nesanāca, esmu otas metusi pa logu ārā, skrējusi pakaļ pēc tam,, gala rezultātā vienmēr izskatījos pēc pandas. :D Atklāju par eyeshadow base visparastāko no drogām. Krāsas ir vieglāk uzklāt, izskatās pigmentētākas kā arī pludināt, kas ir ēnu priekšnoteikums. Man ļoti patika Deco Art ēnas drogās nopērkamas pa 4 krāsām cik atceros maksāja 1,60 eur.
Nopirku drogās otas, kas ir ļoti svarīgi, lai ēnojums izdotos, taču nepatika. Tuvākajā laikā pasūtīšu no ārzemēm.
Nav jāpievērš uzmanība acu ēnu firmai, jo pat ar vislētākajām drogu ēnām var izdoties pigmentēts ēnojums, uzmanība jāliek uz otu kvalitāti.
Vispār, man ļoti patika Alyssa Ashley (??) ja pareizi atceros, no kuras var iemācīties satriecošu makeup tieši priekš hooded eyes.
17.10.2017 22:45 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, produkti nav tik svarīgi kā prast ar tiem apieties.
Ieteiktu sākumā neaizrauties ar visādām bāzēm (varbūt vienīgi acu ēnām), setting sprejiem utt. Sāc ar pamatkomplektu - tonālo krēmu vai BB, neuzkrītošu vaigu sārtumu (es visbiežāk izmantoju brūnganu/taupe vaigu sārtumu, jo izskatās dabiskāk par rozā vai oranžīgu un nedaudz iekonturē seju, iztiekot bez sevišķas tehnikas), pāris acu ēnas. Kad es tik tikko sāku krāsoties, man bija ļoti mīļas šīs ēnas:

Iesācējam labi toņi, kā arī grūti nošaut greizi ar uzklāšanu. Galvenais, acu ēnas smuki jāizpludina, lai ir pāreja. Vislabāk to darīt ar šāda tipa otiņu (https://tigi-cosmetics.com/wp-content/uploads/2016/06/TIGI_Brush_Blending_S.jpg), bet tik gaišas ēnas kā tās, kas augstāk, sākumā var pat smuki uzklāt ar aplikatoru, kas nāk klāt.
Varbūt vēl kaut ko uzacīm - piemēram, želeju ar toni vai zīmuli (bet skaties, lai ir bišķīt gaišāks par dabīgo uzacu toni, ja tās ir tumšas, vai mazliet tumšāks par dabīgo toni, ja esi blondīne).
Es gan ieteiktu izdomāt, kādu "starta komplektu" vajag un aiziet uz veikalu vai stendu, kur pieejami vizāžisti - MAC vai Inglot. Ļoti iespējams, ka tas būs jēdzīgāk.
17.10.2017 22:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits