Es gan tā neteiktu. Jā, mūsu ēdienkartē ir ļoti ienākusi eksotiskā, ārzemju ēdienkarte, picas, pastas, burgeri, suši, woki utt., bet, manuprāt, īstens latvietis vienmēr ir spējis novērtēt arī mūsu pašu senču gatavoto, mantoto. un par to ķīmiju - ļoti daudzi seko līdzi tam, ko pērk. labāk dārgāku, bet tīru un svaigu produkciju.Aukstā biešu zupa ir drīzāk lietuviešu ēdiens, lai gan nezinu vai viņu pašu radīts. Maizes zupa tiek gatavota arī citviet. Mazsālīti gurķi, asinsdesa, skābeņu zupa, sēņu mērces nekādi nevar būt latviešu ēdiens. Cik man zināms, tad sklandrauši gan ir latviešu darinājums. Lielākā daļa ēdienu gatavošana ir aizsākta citu kultūru iespaidā, tāpēc apzīmējums latviešu ēdieni būtu nekorekti teikt. Bet es jau saprotu, ka ir grūti atrast piemērotāku apzīmējumu.