Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sausa vistas fileja

 
Reitings 930
Reģ: 25.09.2017
Kā lai pagatavo garšīgi vistas fileju cepeškrāsnī, lai tā nav sausa un cieta? :)
Varbūt jums ir kādi knifiņi, kuri reāli darbojas, bet kuri dēļ nav jāskrien uz veikalu pēc fancy mantas? :)
09.10.2017 21:44 |
 
Reitings 1317
Reģ: 30.06.2013
Var paturēt pienā kādu stundiņu pirms cepšanas. Vai sautēt mērcē
09.10.2017 21:46 |
 
Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Pārcepta.. necep tik ilgi
09.10.2017 21:46 |
 
Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Es vienmēr, pirms cepju, iemarinēju uz 1h - 2h, un nekad nesanāk sausa. Varbūt tiešām pārcep. Man patīk ēdienus gatavot pēc sajūtām, tas attiecas arī uz gatavošanas ilgumu, ja šķiet, ka +/- gatava, nokniebju gabaliņu, pagaršoju un tad jau var saprast - gatavs, vai arī vēl dažas min jāpacepj.
09.10.2017 22:08 |
 
Reitings 930
Reģ: 25.09.2017
Tur jau tā lieta, ka 1000% zinu, ka nav pārcepta. Citreiz pat šķiet nedaudz par jēlu un tāpat, kā sausa gumija. Pat ar visādām marinādēm un mērcēm. Arī maisiņā esmu cepusi un tāpat sausa :( ar citām vistas daļām tādu problēmu nav
09.10.2017 22:18 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Man vislabāk patīk cept cepeškrāsnī atkaulotos šķiņķīšus - krietni labāk nekā fileju. Toties pašu fileju vajag grilēt, tad nebūs tik sausa. :)
09.10.2017 22:22 |
 
Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Nav pārāk augsta T ?
09.10.2017 22:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits