Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vedējmātes!

 
Reitings 7
Reģ: 03.10.2017
Mīļās esošās un topošās vedējmātes! Zinu, ka aktuālākā kāzu sezona jau noslēgusies, bet man ir ticis tas gods kļūt par vedējmāti oktobra kāzās. Prieks un pagodinājums, protams, liels, taču to visu pavada arī uztraukums un jautājumu gūzma. Daudzas lietas jau, protams, saplānotas un nokārtotas, tomēr palikušas vēl pāris tēmas, par kurām labprāt dzirdētu kādu ieteikumu/padomu no jūsu puses.
Tosts/uzruna jaunā pāra vecākiem - esmu izdomājusies krustu sķērsu, bet viss, kas nāk galvā, šķiet pārāk banāli un arī internetā vien tādas salkanas lietas sanācis atrast. Varbūt, kāda pēc pieredzes atceras kādu sirsnīgu uzrunu vecākiem?
Goda vārti - Vai ir kādi interesanti varianti? Labprāt, paklausītos jūsu pieredzē.
Spēles/atrakcijas - arī tā pati problēma. Internetā atrodamās spēles ar baloniem, āboliem, banāniem un vēl sazin ko, man šķiet ārkārtīgi vulgāras un nepiemērotas. Mums kāzās būs diezgan daudz godājama gadagājuma cilvēki un bērni - gribās, ko jautru un piedienīgu.
Nominācijas diplomiem - ar amatu medaļām esmu tikusi galā, bet gribās vēl sagatavot diplomus, ko pasniegt nākamajā rītā. Kā, piemēram - visatraktīvākajam viesim, visizturīgākajam, utt. Pāris nominācijas jau ir, bet varbūt, kādai no pieredzes prātā palikusi kāda forša un amizanta nominācija, ko varētu iekļaut?
Jaunā pāra guldināšana - tā kā mūsu jaunais pāris mičošanu negrib, mums tomēr gribās viņus kaut kā smuki guldināt. Esmu pasūtījusi spilventiņu abiem vienu, bet varbūt, kādai ir kādas idejas par vārdiem, ko teikt, liekos jaunos gulēt? Varbūt ir kādi ticējumu, vai jebkas, ko varētu izmantot pirms guldināšanas? Vai varbūt nāk prātā vēl kādi atribūti?
Būšu ļoti, ļoti pateicīga par visiem padomiem un ieteikumiem no jūsu puses. Man šis gods ir pirmo reizi, tāpēc tiešām ļoti novērtēšu, ja pieredzējušās vedējmātes padalīsies ar mani savās domās. Varbūt, ja kādai būtu iespēja atsūtīt man savu "vedamo" kāzu scenāriju? Tas būtu neparakstāmi jauki. Jau iepriekš liels paldies visām!
06.10.2017 02:39 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pacelšu tēmu... ja nu kādai ir labs padoms :)
08.10.2017 19:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits