Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dāvanas. Ko un kā izvēlēties?

 
Reitings 16
Reģ: 19.04.2017
Meitenes, lūdzu dalaties ar saviem life-hackiem par dāvanu izvēli. Ja ir kāds pasākums, tad kur parasti skatīsieties dāvanas? Vai priekšroka ir naudai? Vai esat ļoti atbildīgas un katram cilvēkam izdomājat kaut ko īpašu? Vai ir tādas vietas (vai mājaslapas), kur noteikti var dabūt labas lietas par pieņemamu cenu?
15.09.2017 11:42 |
 
Reitings 1
Reģ: 15.09.2017
Sveika! Es arī esmu no tiem cilvēkiem, kuri nemāk izvēlēties dāvanas :-D bet arī dāvināt naudu man nepatīk, tāpēc kā kompromisu vienmēr izvēlos dāvanu kartes vai dāvanu kuponus ( pati lietoju dāvanuserviss: https://www.davanuserviss.lv/davanas-pa-kategorijam/dzimsanas-dienas-davanas, viņiem ir gan internetā opcijas, gan klātienē vairākos veikalos ir viņu stendi ( noteikti redzēts Maksimās un GC ). Arī laba alternatīva ir mēneša abonements uz sporta zāli, ja jubilārs tādu apmeklē. Ceru, ka tev palīdzēju! Lai veicas!
18.09.2017 11:22 |
 
Reitings 238
Reģ: 23.07.2017
Parasti dāvinu individuālas un praktiskas lietas. Ļoti skatos uz dizainu un kvalitāti, esmu no tiem ,kas labāk uzdāvinās mazu dāvanu, bet skaisti iepakotu un tiešām lietojamu.
Pašai nepatīk saņemt smukumlietu dāvanas-greznuma lietiņas, smieklīgas uzpariktes; dekorus utt. jeb ko kam nav praktisks pielietojums.
Patīk dāvanai pievienot ziedus.
Dāvanas meklēju : paviljonā; riijā; stokmanā;alandeko; istaba;trentini; siena;henry moon; arkolat :)
Tā kā dāvanas ir tikai tuvajiem, tad zinu gaumi un vajadzības: šķīvji; glāzes; dvieļi; gultas pārvalki; tehnika; mazas mēbeles; galda piederumu komplekts; termoss; porcelāna krūžu komplekts; apģērbu. :)
18.09.2017 14:09 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Esmu par to, lai tiktu dāvinātas vajadzīgas lietas, nevis "kurbāžņi". :) Pēdējā laikā tuvāko draugu un radu lokā bieži vien tiek izmantota opcija noskaidrot, ko tādu lielāku jubilārs vēlas, un tad visi vai nu sametas un nopērk, vai arī, zinot, cik attiecīgā lieta maksā, sadāvina naudu, lai šai lietai pietiktu. Piemēram, vīratēvam tādā veidā uz jubileju nopirkām velosipēdu... Un vēl bieži vien dāvanā ir biļetes uz pasākumiem vai dāvanu kartes skaistumkopšanas procedūrām.
18.09.2017 14:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)