Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

neinteresēju vīrieti vai vienkārši tāds ir?

 
10 gadi
Reitings 133
Reģ: 29.01.2009
Mēģināšu izteikties īsi, bet diez vai sanāks.
Rudenī iepazinos ar vīrieti, ātri atradām kopīgu valodu, vairākas nedēļas sarakstījāmies, bet, tā kā tajā laikā ļoti nevēlējos nekāda veida attiecības, tā arī nesatikāmies un sarakste arī pārtrūka. Lai arī sarakste bija jauka, man šķita, ka viņš ir gudrs, interesants un jautrs, man radās sajūta, ka es viņu īpaši neinteresēju, jo viņš nekad man neuzdeva jautājumus, nekādus. Pavasarī viņš man atkal uzrakstīja, kādu laiku pačatojām, bet atkal viss bez tālāka turpinājumu. Pirms mēneša viņam bija dzimšanas diena, uzrakstīju, lai apsveiktu. Sākām sarakstīties, šoreiz ļoti ātri norunājām satikšanos un tā nu tagad aktīvi randiņojam. It kā viss forši, jauki pavadām kopā laiku, bet man atkal ir tā sajūta, ka neinteresēju viņu, jo viņš nekad man neko nejautā, vispār neinteresējas par manu dzīvi, ne pagātni, ne tagadni. Es zinu, kur viņš ir dzimis, audzis, kādas viņam attiecības ar ģimeni, ko dara viņa brāļi un māsas, ko un kur viņš ir studējis. No visām šīm lietām viņš par mani nezina neko. Viens no svaigākajiem piemēriem - iepriekšējo nedēļas nogali nepavadījām kopā. Viņš svinēja kolēģa dzimšanas dienu, es radu pāra kāzas. Gan sarunās pirms, gan pēc tās nedēļas nogales es biju noskaidrojusi, kur notiks viņa kolēģa dzimšanas dienas svinības, kas būs kompānijā, ko ēda un dzēra, kā kurš uzvedās. Viņš zina, ka es biju kāzās. Viss. Draudzenes man saka, ka pašai vajag biežāk stāstīt par sevi. Es mēģināju, bet sajutos vēl sliktāk. It kā ar sienu runātu. Es kaut ko stāstu, bet no viņa nekādas reakcijas, citreiz vēl telefonu spaida. Reiz apzināti stāstāmo pārtraucu pusvārdā, pat tad nejautāja turpinājumu.
Pats viņš runā ļoti daudz. Stāsta visu pēc kārtas. Un vienmēr apvainojas, ja esmu kaut ko aizmirsusi, pat kādu nenozīmīgu sīkumu, piemēram, kādu sporta klubu viņš apmeklē. Kad pēc vienas šādas apvainošanās pateicu viņam, ka viņam gan viegli visu par mani atcerēties, jo neko nezina, smējās, ka viņš visu atceroties, jo viņam esot laba atmiņa.
Lūk, man liekas, ka es viņu neinteresēju. Bet viņš ir tas, kas visu laiku zvana, raksta, aicina tikties, bēdājas un dusmojas, ja nesanāk. Vai arī viņš vienkārši tāds ir, kuram ir svarīgi pašam visu izstāstīt, bet citus uzklausīt nē, kuram citi principā neinteresē?
Es nevaru saprast, vai pārtraukt šīs tikšanās vai gaidīt un skatīties, kas notiks tālāk...
16.08.2017 09:57 |
 
10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 29.01.2009
Sāc ar jautājumu viņam - Klau, kāpēc Tu man nekad neko nejautā? Ne kā man gāja, ne ko darīju u.t.t. ?
16.08.2017 10:13 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
kuram ir svarīgi pašam visu izstāstīt, bet citus uzklausīt nē, kuram citi principā neinteresē?

Pati atbildēji uz savu jautājumu.
16.08.2017 10:13 |
 
Reitings 174
Reģ: 05.06.2017
Vai arī viņš vienkārši tāds ir, kuram ir svarīgi pašam visu izstāstīt, bet citus uzklausīt nē, kuram citi principā neinteresē?

Iespējams, ka šis varētu būt viens no variantiem. Saku tā tāpēc, ka pati esmu tāds cilvēks. Jā, zinu, zinu, ka izklausās briesmīgi, bet nenoliegšu, ka esmu drausmīga egoiste. Varu priecāties, ka sanāk pavadīt kopā laiku ar draugiem, varu pajautāt kā viņiem vispārīgi sokas, taču mani īpaši neinteresēs visādi sīkumi. Ja tā padomā, arī par saviem bijušajiem puišiem zinu tikai tik daudz, cik pati nospriedu pēc viņu soctīklos redzās informācijas - ahā, beidzis tādu un tādu skolu, dzimis tur un tur. Nekad nevienam neprasīju tādus padziļinātus jautājumus kā, piemēram, kur mācījies, cik ilgi, kā pagājusi bērnība vai kāds bijis vārds viņa pirmajam mājdzīvniekam. Man var interesēt cilvēks, var patikt ar cilvēku kopā pavadīt laiku, taču tai pat laikā reti uzdodu jautājumus, bet, ja uzdodu, tad tikai tad, kad man patiešām ļoti svarīgi uz tiem saņemt atbildi.
Saprotu, ka izklausos pēc bezemociju cilvēka, taču vienkārši izstāstu savu redzējumu uz situāciju, jo tas, ka arī Tavam vīrietim var būt tāds pats raksturs, var būt viens no variantiem, kurš izskaidrotu tādu uzvedību.
16.08.2017 10:15 |
 
Reitings 175
Reģ: 26.05.2017
Man bija viens tāds draugs, kad pajautāju, kāpēc Tu man nekad neko nepajautā pretī utt. viņš atbildēja, ka viņam tas liekas pašsaprotami, ka cilvēks ja gribēs, tad pats pastāstīs.
Nu tā. Man tas nederēja un ilgi kopā nebijām, bet es zinu, ka ir daudz cilvēku ar tādu uzskatu un tas ir normāli.
16.08.2017 10:26 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man šķiet, ka jautājumu uzdošana, sms, zvans .. tomēr ir intereses paušana pret otru cilvēku. Ja viņš to negrib darīt.. priekš kam tādu puisi.. galu galā ir daudz vīrieši, kas labprāt apjautāsies, kā man iet un ko es jūtu :)
16.08.2017 10:43 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
vienmēr apvainojas, ja esmu kaut ko aizmirsusi, pat kādu nenozīmīgu sīkumu, piemēram, kādu sporta klubu viņš apmeklē.

Šis man kristu uz nerviem.
Esi redzējusi kā viņš komunicē ar citiem, piem., draugiem, ģimeni? Ja esi tikai satikusies ar viņu divatā, tad grūti spriest vai tāda tipa persona viņš vienkārši ir (un tad jājautā, vai tiešām vēlies būt attiecībās ar šādu cilvēku) vai viņam neinteresē tieši Tu.
16.08.2017 11:11 |
 
Reitings 72
Reģ: 16.05.2017
Man liekas,ka īpaši nav intereses. Un teikums par telefona bakstīšanu, tavas runāšanas laikā vispār par neko labu neliecina.
Es jau noteikti sen būtu pateikusi,ka man šādas "intervijas" tipa sarunas nesaista. Vai nu ir dialogs un mēs runājam viens ar otru, vai arī es tev nemitīgi uzdodu jautājumus un tu vienkārši atbildi. Ja otrais variants, tad tikšanos izlaižu.
______________
Vispār padomājot - mani reāli nogurdinātu tādas sarunas. Kurās viens runā tikai par sevi un tev nemaz nav iespējas izstāstīt par sevi, saviem plāniem utt. Ja vien pēc katra: "Es biju tur un tur un tas un tas tā darīja" atbildēt ar riktīgu runas plūdumu par visu :-D - "Forši, bet zini? mums kāzās tas un tas notika un nākamnedēļ es braucu tur un tur, darīt visādas lietas un man ir kaķis, māsa un omīte man krīt uz nerviem, un ..." utt.
Tā teikt - sabērt tam cilvēkam informāciju par sevi virsū piespiedu kārtā :D lavīnveidīgi :D
16.08.2017 11:20 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Un teikums par telefona bakstīšanu, tavas runāšanas laikā vispār par neko labu neliecina.

+1, biju palaidusi garām, diezgan nepieklājīgi.
16.08.2017 11:33 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Ir cilvēki, kas var stundām vāvuļot par sevi, savām interesēm, ģimeni, vīru, māsām, utt., bet kuriem ir pajāt par tevi. Un, ja vienā teikumā sāksi stāstīt par sevi/māsu/savu vīru/mašīnu, nenoklausoties līdz galam, pārtrauks, lai atkal 'iemetinātu' kaut ko par sevi. :D Tas perfekti par manu kolēģi. :D Ja man būtu tāds čalis, kā tev, es laikam justos nožēlojami. Lai gan manējais arī nav diez ko liels prašņātājs..
16.08.2017 11:36 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
lasītāja
Es kaut ko stāstu, bet no viņa nekādas reakcijas, citreiz vēl telefonu spaida. Reiz apzināti stāstāmo pārtraucu pusvārdā, pat tad nejautāja turpinājumu.

Hmm, izklausās, ka Tu esi ļoti garlaicīga tante. :-D8-)
16.08.2017 12:00 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Pats viņš runā ļoti daudz. Stāsta visu pēc kārtas. Un vienmēr apvainojas, ja esmu kaut ko aizmirsusi, pat kādu nenozīmīgu sīkumu, piemēram, kādu sporta klubu viņš apmeklē
Nu, viens ir, ja cilvēks runātīgs bez gala un malas. :) Bet, ja ir lielā lūpas uzmešana un pārmetumi par to, ka otrs neatceras visus sīkumus, ko tam pastāstījis, tad tas vairs nav forši.
.
Saki, vai tad, kad viņš stāsta savus lielos un mazos piedzīvojumus, Tu esi tā, kas uzmanīgi klausās, vienalga, klusējot vai uzdodot uzvedinošus jautājumus?
16.08.2017 13:54 |
 
10 gadi
Reitings 133
Reģ: 29.01.2009
Edie, bez jebkāda nosodījuma, vienkārši interesanti - kā Tu ar citiem komunicē? Tu runā, viņi klausās? Vai arī viņi runā un Tu izliecies, ka klausies un ka Tevi interesē? Nav jau tā, ka mani baigi interesētu kaut kādi viņa dzīves sīkumi, bet liekas tā pašsaprotami, klausoties viņa stāstus par bērnību, uzdot precizējošus jautājumus, piemēram, par bērnu daudzumu ģimenē. Un mani tiešām interesē uzzināt tādas lietas, jo šķiet, ka tas daudz ko pasaka par cilvēku.
Pasadena, esmu vairākas reizes atpūtusies kopā ar viņa draugiem. Tur visi džeki ir tādi, kas nepārtraukti runā, cits citu pārtraucot. Un telefonā viņš arī skatās visu laiku, gan ar mani runājot, gan ar draugiem.
Lillā Dille, intervijas variants gluži nav. Pat tad, ja es jautājumus neuzdodu, viņš runā.
Caloo, jā, iespējams. Bet kāpēc viņš turpina mani uzrunāt, organizē satikšanās? Es vairākas reizes esmu izturējusies pietiekoši atturīgi, lai viņš bez problēmām varētu šo pārtraukt, bet viņš nepārtrauc.
16.08.2017 14:07 |
 
10 gadi
Reitings 133
Reģ: 29.01.2009
nerātnā, jā, es diezgan uzmanīgi klausos. Es vispār pēc dabas esmu tāds cilvēks, kam patīk klausīties. Un mani viņš diezgan interesē, tāpēc labprāt uzzinu ko vairāk par viņu. + vēl tāda elementāra pieklājība vai audzināšanas sekas - pat tad, ja viņš stāsta kaut ko, kas mani īpaši neinteresē, nepārtraucu, bet klausos, jā, jautājumus neuzdošu un centīšos sarunu ievirzīt citās sliedēs, bet noklausīšos, kas viņam sakāms.
16.08.2017 14:11 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
lasītāja
Caloo, jā, iespējams. Bet kāpēc viņš turpina mani uzrunāt, organizē satikšanās? Es vairākas reizes esmu izturējusies pietiekoši atturīgi, lai viņš bez problēmām varētu šo pārtraukt, bet viņš nepārtrauc.

Tas bija vnk jociņš. :)
Ja Tu saki, ka:
Tur visi džeki ir tādi, kas nepārtraukti runā, cits citu pārtraucot. Un telefonā viņš arī skatās visu laiku, gan ar mani runājot, gan ar draugiem.

- tātad viņš vnk tāds ir. Ja esi gatava ar šādu sajūtu, ka īsti viņu neinteresē, sadzīvot, tad uz priekšu. Cerēt, ka viņš mainīsies, neieteiktu - tas visbiežāk beidzas galīgi ne tā kā cerēts.
16.08.2017 14:13 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
esmu vairākas reizes atpūtusies kopā ar viņa draugiem. Tur visi džeki ir tādi, kas nepārtraukti runā, cits citu pārtraucot. Un telefonā viņš arī skatās visu laiku, gan ar mani runājot, gan ar draugiem

Ok, bariņā, draugu kompaškā iespējams, bet, ja divatā ar mani viņš blakus sēdētu, bakstītu un skatītos telefonā, kaut ko paralēli visu laiku vāvuļodams, es to aparātu iemestu viņam sejā. :D Nu tā ir elementāra necieņa, nu vari apskatīties telefonu, no kā ziņa pienāk, piemēram, izvērtēt tagad jāatbild, kad dzīvē komunicē ar kādu vai var vēlāk, un nolikt nost, bet ne jau iepazīšanās stadijā. Ja ir saaudzis ar šo tehnoloģiju, tad diez vai esi tik ļoti cienījama, svarīga, aizraujoša viņa acīs, lai veltītu neviltotu uzmanību tikai tev.
16.08.2017 14:17 |
 
Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Man agrāk bija Ex,kas mūždien, kad notika saruna, pirksti un acis bakstīja telefonu. Vienreiz pamatīgi sadusmojos un pateicu - telefons vai es?! Cik tad var... no tās reizes vairs telefons netika vispār skatīts,ja vien kāds nezvanīja.
16.08.2017 14:24 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
lasītāja
Nu, bēdīgākajā variantā viņš ir egocentrisks patmīlis, kas klusībā audzē savu ego, jo ir kāda (Tu), kas dāvā viņa piedzīvojumiem savu uzmanību, bet par Tevi un Tavu dzīvi interesējas pavirši, tikai tik, cik minimāli nepieciešams. Bet, vai tā tiešām (vai uz to pusi) ir, to gan vari zināt tikai Tu pati. :) Ja arī vēl nezini, kā tur īsti ir, tad uzzināt vari novērojot un analizējot pati pie sevis, kas, kāpēc, ko un kā darīja, kādēļ. :) Tad ar laiku taps skaidrāks. ;) Un tad arī izlemsi, kā pašai rīkoties. :)
16.08.2017 14:29 |
 
Reitings 72
Reģ: 16.05.2017
bet, ja divatā ar mani viņš blakus sēdētu, bakstītu un skatītos telefonā, kaut ko paralēli visu laiku vāvuļodams, es to aparātu iemestu viņam sejā.

Es laikam līdzīgi...Nu kas tas ir?
Kā gan tas izskatās? Bakstās pa telefonu un kaut ko pļurina nostop? Un skuķis puspavērtu muti un ar interesi klausās tajā putenī,ko viņš dzen + baksta telefonu?
16.08.2017 16:36 |
 
Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Padomā vai ilgtermiņā tev apmierinās, ka viņš ne par ko neinteresējas. Par to kā gāja darbā, kāpēc slikti jūties utt utt... pluss sēž un baksta savu telefonu, tai pat laikā vāvuļodams uz nebēdu un vēl pūšas ja kaut ko neatceries par viņu... kaut kā baigi kaitinoši
16.08.2017 17:21 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es tādus cilvēkus nesaprotu. Kur var būt tāds egoisms un patmīlība?... Netērētu savu laiku ar to, kuram par manu personību nav intereses, bet mīl tikai sevi.;-)
16.08.2017 18:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)